Τραμπουκισμός και χειροδικία οπαδού της ΑΕΚ σε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη μέσα στα Πηγάδια

Ενα πρωτοφανές περιστατικό βίας σε βάρος μάλιστα μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ξάνθη συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο των Πηγαδίων.

Όπως μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο ThrakiSportS, χτύπημα από οπαδό της Ένωσης δέχθηκε ο Γιώργος Μπερμπέρογλου, που είναι μέλος του πενταμελούς Δ.Σ. της ΠΑΕ με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Άρη Πιαλόγλου.

Το χτήπημα δεν ήταν σοβαρό αλλά και μόνο το γεγονός ότι υπήρξε χειροδικία οπαδού αντίπαλης ομάδας απέναντι όχι σε έναν οποιοδήποτε φίλαθλο αλλά σε μέλος του ΔΣ της ομάδας, είναι κάτι που οφείλει να προβληματίζει – έστω και αν ειναι προφανές ότι από την ομάδα της Ξάνθης έχουν αποφασίσει να υποβαθμίσουν το περιστατικό.

Από την επίσημη ΠΑΕ Ξάνθη δεν υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό το κρούσμα βίας, ωστόσο από τους φίλους της ομάδας που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στην κερκίδα των επεισήμων του Xanthi FC Arena υπάρχει αναβρασμός αλλά και πίκρα.

Οι οπαδοί δείχνουν εκνευρισμένοι αφενός επειδή δεν πήρε θέση η ΠΑΕ σε αυτό το θέμα, αφετέρου για το γεγονός ότι εξακολουθούν να δίνονται εισιτήρια στα ματς με τους λεγόμενους «μεγάλους» για την φιλοξενία των αντίπαλων οπαδών και πέραν της θύρας του πετάλου, με αποτέλεσμα να πέφτουν ολοένα και πιο συχνά Ξανθιώτες θύματα «τραμπουκισμών» μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.