Σοκαριστικός τραυματισμός του Λουσέρο – Έσπασε το χέρι του πριν το ματς με την Ξάνθη (+video)

Όλα τα είχε ο Παναιτωλικός, αυτό του έλειπε. Τελευταίος, χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και με έναν βασικό παίκτη μείον πια, έπειτα απο το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ζίβκοβιτς απομακρύνει την μπάλα και ο Λημνιός πηδάει για κεφαλιά μαζί με τον Λουσέρο. Ο τελευταίος πέφτει εντελώς άτσαλα. Βάζει το χέρι του για να στηριχτεί και τελικά του προκαλεί χοντρή ζημιά.

Το πιο πιθανό είναι να έχει σπάσει το χέρι του, κάτι που θα φανεί φυσικά μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί. Εννοείται πως ο Αργεντινός χαφ αποχώρησε κατευθείαν και η αγωνία των Αγρινιωτών μεγαλώνει.

Με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι, ο Λουσέρο αγωνιζόταν αριστερό μπακ. Μία θέση που τουλάχιστον στο διάστημα που βρισκόταν στην Ελλάδα, δεν είχε παίξει ξανά. Το πλάνο ήταν να… κάνει υπομονή για λίγο καιρό ακόμα.

Ο Παναιτωλικός θα πάρει τον Ιανουάριο παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και ο Λουσέρο θα γυρνούσε στα χαφ. Φυσικά μεταγραφή θα γίνει κανονικά, αλλά το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και της Ξάνθης, είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λουσέρο δεν θα είναι την Τετάρτη στα Πηγάδια για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό. Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο από τον τραυματισμό του αναμφίβολα σε κάνει να παγώσεις…