Γ’ Εθνική: Μοιράστηκαν εντυπώσεις όχι τους βαθμούς! Νίκη «χρυσαφι» το Άβατο στην Αλεξανδρούπολη

Σε ένα μέτριο παιχνιδι όπου οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο ο Άρης Αβατου πήρε νίκη χρυσάφι με 0-1 επί της Αλεξανδρούπολης και απόμακρύνθηκε 6 βαθμούς από τους αντιπαλους και το και την ζώη του υποβιβασμού στο φινάλε του α’ γύρου και του 2019.

Ο Άρης Αβάτου στο πρωτο μέρος είχε τον έλεγχο του αγώνα δεν απέιλησε όπως και ο αντίπαλός του πλην καποιων στημένων φάσεων και μακρινών σουτ. Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Τσάπαρης για τον Άρη με ωραίο σουτ με την μπάλα να βρισκει το κάθετο δοκάρι του Συνοδινού και να καταλήγει στα δίχτυα από ωραία ΄σεντρα του Κρασώνη με τους Εβρίτες να σταματούν ζητώντας οφσαιντ. Οι Αλεξανδρουπολίτες είχαν μια καλή φάση με τον Πατσιώρα στο 37′ αλλά ο Νομικός μπλοκαρε το σουτ του μέσου της Αλεξανδρούπολης.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε αγώνα κέντρου με τον Άρη Αβάτου με σωστή τακτική προηγούμενος στο σκορ να δίνει χώρο στους Εβρίτες προσπαθώντας να απειλήσει με αντεπιθέσεις χωρίς να τα καταφέρει όμως. Η ομάδα του Οσταμπασίδη είχε ένα καλό σουτ στο 60′ με τον Μαλτέζο που μπλοκαρε ο Νομικός, ενω ο Συνοδινός έδειξε σωστπα αντανακλαστικά στο φαουλ του Τσάπαρη στο 68′.

Στο τελευταίο εικάσάλεπτο η Αλεξανδρούπολη ρίσκαρε περισσότερο και σε μια περίεργη φάση και μπέρδεμα στην άμυνα είχε οριζόντιο δοκάρι σε κοντινό σουτ με τον Κομεσίδη στο 85′ και ένα φάουλ του Μαλτέζου που δεν ανησύχησε και πάλι τον Νομικό.

Με την νίκη αυτή ο Αρης εφτασε τους 19 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική μπορεί στην πρεμιέρα του β’ γύρου και του 2010 που υποδέχεται την Πέρνη με νίκη να αγκαλιασει την παραμονη. Από την άλλη η Αλεξανδρούπολη έχασε ένα ματς που τουλάχιστον θα μπορούσε την ισοπαλία και με 13 βαθμούς είναι στο -1 από την Πέρνη και υποδέχεται την επόμενη χρονιά το 2020 το Οφρύνιο με στόχο βαθμό ή βαθμούς πριν τον τελικό με τον Κεραυνό Πέρνης στην Χρυσούπολη.

ΕΝΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Ουσταμπασίδης): Συνοδινός, Δορουγιδένης, Αμπραχαμιάν, Λίτσιος, Κομεσίδης, Πατσιώρας, Τοπαλίδης, Συμεωνίδης, Καρακασίδης, Παπαοικονόμου, Γκαβανόζης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Νομικός, Χατζήπαπας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Λαφάρας, Χριστοφορίδης, Κρασώνης, Ψεμματάς, Γκέκας, Τσάπαρης, Ζωσιμίδης