Γ’ Εθνική: «Καβάλησε» με 6-0 τον Ορφέα Ξάνθης η Καμήλα στην λασπομαχία των Σερρών

Σοκ προκαλεί στον Ορφέα Ξάνθης η βαρύτατη ήττα με 6-0 της ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή από την Δόξα Κάτω Καμήλας, η οποία πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα παρά τον πολύ κακό και ενδεχομένως ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 20ο λεπτό ο Κωνσταντίνου άνοιξε το σκορ από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά την κεφαλιά του Μίνγκα που απέκρουσε το δοκάρι και ενώ νωρίτερα είχαν χαθεί άλλες τρεις ευκαιρίες από τους γηπεδούχους για να πετύχουν γκολ, αλλά είχε χάσει και ο Ορφέας μια ευκαιρία με σουτ άουτ του Ξαντινίδη. Το 2-0 έκανε επίσης ο Κωνσταντινου με σουτ έξω από την περιοχή στο 33′ διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο ίδιος παίκτης έκανε χατ τρικ σε τετατέτ στο 53′ από ασίστ του Παπαδόπουλου. Με βολίδα του Κεχαγιά στο 60ο λεπτό ανέβηκε ο δείκτης του σκορ στο 4-0, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο μπήκαν ακόμα δυο γκολ. Τα πέτυχαν ο Μπονέρης στο 85′ μετά από σουτ του Γεράκη που απέκρουσε ο Ρούφος και Σιάκκας στις καθυστερήσεις που πέρασε ακόμα και τον ξανθιωτη τερματοφύλακα για να διαμορφώσει το θριαμβευτικό τελικό 6-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Περικλής Παρχαρίδης με βοηθούς τους Ραβικάλης και Παστιάδης από την Δράμας. Η Δοξα Καμήλας ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο στην 5η θέση με 19 βαθμούς ενώ ο Ορφέας έμεινε στους 9 και παραμένει κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά μπορεί με τις κατάλληλες κινήσεις και εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του να σώσει την χρονιά. Αρκεί το σοκ της ήττας στην Καμήλα με αυτό το σκορ να γίνει μάθημα. Η φωτογραφία όπως και στοιχεία από το αγώνα προέρχονται από το serresport.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ (Δουλγέρης): Σαββίδης (λ.τ. 55΄ Στόϊκος), Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας, Ζάντσιος, Μπίλης (73΄ Κρουστάλλης), Μπονέρης, Κεχαγιάς (78΄ Πολυχρονίδης), Κωνσταντίνου (63΄Γεράκης), Μίνγκας, Παπαδόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: (Χατζημεστής) Ρούφος, Ζιγκολάρι, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μελισσόπουλος, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β. (55΄ Βουλγαριδης), Σουκρήογλου, Ξαντινίδης (62΄ Τσέκος), Κουκουρίγκος, Χαλίλ Ιμπράμ.