ΕΠΣ Θράκης: Έκκληση από Πανθρακικό για είδη πρώτης ανάγκης στο ντέρμπι με την Δόξα Γρατινής

Σε συνέχεια της συνεργασίας του Πανθρακικού με το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, η ομάδα των πράσινων καλεί όλον τον κόσμο που θα παρευρεθεί στην κερκίδα του ΔΑΚ Κομοτηνής το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της με την Δόξα Γρατινής, να φέρει μαζί του είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής για να καλυφθούν ανάγκες των οικογενειών που εξυπηρετεί το Κέντρο.

Συγκεκριμένα, θα δημιουργηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην είσοδο του γηπέδου, όπου θα δίνεται η δυνατότητα ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού της πόλης μας για το έργο που επιτελεί το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής. Εκεί ο κόσμος θα μπορεί να αφήσει τα προϊόντα που θα φέρει μαζί του.

Κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους της δομής που ανήκει στα Παιδικά Χωριά SOS, ο Πανθρακικός καλεί τον κόσμο να φέρει μαζί του συγκεκριμένα μερικά από τα εξής είδη: γάλατα μακράς διαρκείας, γάλατα εβαπορέ δεύτερης βρεφικής ηλικίας και βρεφικές πάνες (Νο: 2-6), είδη υγιεινής(σαμπουάν, αφρόλουτρο, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και σφουγγάρια μπάνιου), είδη καθαριότητας και απορρυπαντικά.

«Η ιστορία έχει δείξει πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Σε αυτήν την αναμέτρηση το πρώτο γκολ θα μπει πριν το εναρκτήριο σφύριγμα του διαιτητή!», αναφέρει ο ΑΠΣ Πανθρακικός στο μήνυμά του. Μάλιστα στα social media ανέβηκε σχετικό κάλεσμα από τους Σωτήρη Κεχαγιά, Θανάση Κυριαλάνη και Νίκο Παπαδόπουλο…