ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κλήση σε πέντε αθλήτριες από Ασπίδα Ξάνθης και Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης για αγώνα με την ΕΚΑΣΘ

Την Τετάρτη 18/12 και ώρα 16:30,στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Β στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό αγώνα μεταξύ ΕΚΑΣΘ-ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τις ηλικίες 2005/2006 κλήθηκαν 3 αθλήτριες από την Ασπίδα Ξάνθης και 2 από την ΑΟ Ολυμπιάδα Αλέξπολης!

Πρόκειται για τις Δημητρα Κούδρου, Μάθρα Χαλκίδου και Μαρία Τονικίδου από την Ασπίδα Ξάνθη και τις Αγγελική και Δέσποινα Χονδρου από την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης, οι οποίες καλούνται στο πλαίσιο του αγώνα που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το επίσημο site της ΕΚΑΣΑΜΑΘ:

«Από την Ε.Ο.Κ. καλούνται οι παρακάτω αθλήτριες της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. να βρίσκονται, την ΤΕΤΑΡΤΗ 18 Δεκεμβρίου 2019 & ώρα 16:30,στο κλειστό γυμναστήριο ΜΙΚΡΑΣ Β στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό αγώνα μεταξύ ΕΚΑΣΘ-ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τις ηλικίες 2005/2006 ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΗΛΙΟΔΩΡΑ,ΚΟΝΤΑΡΙΝΗ ΝΑΥΣΙΚΑ,ΦΡΑΓΚΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ,ΑΓΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΣΑΚ ΑΣΤΕΡΑΣ) ΒΛΑΧΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ(ΟΡΦΕΑΣ ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ) ΚΟΥΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ,ΧΑΛΚΙΔΟΥ ΜΑΡΘΑ,ΤΟΝΙΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ) ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΗ,ΛΕΚΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ(ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ)ΜΑΜΟΥΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΜΓΣ) ΧΟΝΔΡΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΧΟΝΔΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ(ΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ)».