Χαρά, συγκίνηση και υπερηφάνεια για την πρόεδρο του TAA Εθνικός Χρύσα Λουπασάκη λόγω της ορκωμοσίας του γιου της Χρήστου Χρηστουηλία

Την ευτυχία να παρευρεθεί στην ορκωμοσία του γιου της και παίκτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Χρήστου Χρηστουηλία είχε η πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Χρύσα Λουπασάκη.

Η ορκωμοσία έγινε την Τετάρτη αλλά η Λουπασάκη ανέβασε σχετική φωτογραφία το βράδυ της Παρασκευης και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω του προσωπικό της προφιλ για την επίτευξη των στόχων του Χρήστου, με τα like και τα συγχαρητήρια σχόλια να πέφτουν βροχή.

Μπορεί οι στιγμές να είναι δύσκολες για την ομάδα βόλεϊ και όλες οι πληροφορίες να συγκλίνουν, όπως έγραψε το ThrakiSportS, ότι η αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΟΦΗ θα ειναι η τελευταία εντός έδρας του Εθνικού στην Α1, ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο η χαρά ήταν διάχυτη για την πρόεδρο και την μοιράστηκε όλη η οικογένεια του βόλεϊ του Εθνικού. Πιο συγκεκριμένα η Χρυσα Λουπασάκη έγραψε:

“Κάποιοι πετυχαίνουν γιατί είναι προορισμένοι από τη μοίρα γιαυτό και κάποιοι πετυχαίνουν γιατί είναι αποφασισμένοι και αγαπούν αυτό που κάνουν .Καλή σταδιοδρομία! Να προχωράς πάντα αποφασιστικά προς την κατεύθυνση των ονείρων σου αγόρι μου μονάκριβο καλότυχος.”