Α2 Ανδρών: Παραίτηση Πάτρα από τον Αρη μετά την ήττα από τον Άθλο Ορεστιάδας

Ο γνωστός προπονητής Χρήστος Πάτρας που στο παρελθόν είχε ακουστεί έντονα για να αναλάβει όλο το πρότζεκτ του ΑΟ Ορεστιάδας, έστειλε επιστολή παραίτησης από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η επιστολή συμπίπτει χρονικά μετά την ήττα του Άρη από τον Άθλο Ορεστιάδας στη Μίκρα το προηγουμενο Σάββατο και έρχεται πριν το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας, που αποτελεί την ομάδα φαβορί για άνοδο.

Η επιστολή παραίτησης φέρει ημερομηνία 13 Δεκεμβρίου και έχει ως εξής:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Με την παρούσα δηλώνω ότι υπέβαλλα την παραίτηση μου απο προπονητής της Ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΣ Αρης  την Τρίτη 10/12/2019 ενώπιον του πρόεδρου και των αθλητών του συλλόγου διότι δεν μπορούσα να λειτουργήσω με τους αθλητές μου λόγω προβλημάτων που προέκυψαν  με τον εντεταλμένο  έφορο  του συλλόγου.
Συγκεκριμένα  υπήρχε πρόβλημα με την καταβολή συμφωνηθέντων με τους αθλητές και με τους προπονητές και φυσιοθεραπευτή επισής πολλά μικροπροβλήματα συσσωρεύτηκαν με αποτέλεσμα οι αθλητές να μην ειναι συγκεντρωμένοι στην δουλειά που κάναμε.
Αφήνω την ομάδα στην τρίτη θέση  για την είσοδο της στην PRE LEAGUE   ενώ  την προηγούμενη σεζόν με δύσκολες συνθήκες αναδειχθήκαμε πρωταθλητές Β ΄Εθνικής και επαναφέραμε την ομάδα στην Α2 Κατηγορία Ανδρών.
Ευχαριστώ τον Μιχάλη Ζορπίδη για την βοήθεια και την συνεργασία που είχαμε και όλους τους αθλητές που πετύχαμε στον στόχο μας.
Εύχομαο στον ΑΣ Αρης να βρεί τον δρόμο του και καλή επιτυχία

                                                    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
                                             ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ