ΕΠΣ Ξάνθης: «Καμπάνα» στο Εράσμιο για το διακοπέν ματς με Εχίνο! Αφαίρεση 5 βαθμών φέτος και άλλων 5 του χρόνου!!!

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Ξάνθης στην Κεσσάνη Ερασμίου για την διακοπή του αγώνα της με τον Εχίνο στο ημίχρονο της αναμέτρησης και ενώ το σκορ ήταν στο 4-4.

Ο Εχίνος κερδίζει τον αγώνα με 3-0 στα χαρτιά ενώ τα τέρματα που επετεύχθησαν δεν καταμετρώνται (με μεγάλο χαμένο τον Εγιουπ Χατζηχασάνογλου των φιλοξενούμενων που είχε σημειώσει τρία γκολ και δίνει μάχη με τον Πάρη Κοτόπουλο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς).

Επιπλέον, βάσει της απόφασης που εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη, η γηπεδούχους Κεσσάνη Ερασμίου ως υπαίτιο σωματείο για την διακοπή του αγώνα τιμωρείται με αφαίρεση 5 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα, ενώ επιπλέον τιμωρείται με αφαίρεση 5 βαθμών και από το επόμενο πρωτάθλημα, σε όποια κατηγορία και αν συμμετάσχει.

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Γούλας που είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο ημίχρονο της αναμέτρησης, τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές για λόγω και έργω εξύβριση του διαιτητή, καθώς βάση του φύλλου αγώνα φέρεται να τον έχει κλωτσήσει. Πρόκειται αναμφίβολα για εξοντωτική ποινή που θα έχει σοβαρές συνέπειες στην ομάδα του Ερασμίου.

Η ομάδα της Κεσσάνης δικαιούται να κάνει έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο για να φτάσει εκεί θα πρέπει να καταβάλει και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό σαν παράβολο που αγγίζει τα 500 ευρώ συν τα όποια δικαστικά έξοδα για μετακινήσεις στην Αθήνα ή δικηγόρο εκεί, κάτι που θεωρείται απαγορευτικό για οποιοδήποτε ερασιτεχνικό σωματείο.