Χαμός λόγω Ξάνθης στο ΔΣ της Super League! Εμφανίστηκε ο Μαρινάκης, αποχώρησε ο Πιαλόγλου

Πραγματικό πόλεμο θύμισε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, το οποίο είχε συγκληθεί για να αποφασίσει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στο 2020.

Στην συνεδρίαση, η οποία ήταν η πρώτη μετά τις καταγγελίες από τον Ολυμπιακό σε βάρος της Ξάνθης για σχέσεις με τον ΠΑΟΚ, παραβρέθηκε από την πλευρά του ΑΟΞ ο πρόεδρος και διευθυνων σύμβουλος της ομάδας Άρης Πιαλόγλου.

Αίσθηση προκάλεσε όμως ότι προσήλθε και ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού One, που έκανε τις καταγγελίες, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο τελευταίος έθεσε μετ’ επιτάσεως το θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αρης Πιαλόγλου απάντησε ότι η ομάδα της Ξάνθης ανήκει στους κ.κ. Πανόπουλο και Συγγελίδη αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση λέγοντας ότι η ΠΑΕ Ξάνθη δεν πρόκειται να απολογηθεί στο ΔΣ της Λιγκας αλλά θα μιλήσει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όταν κληθεί.

Η πλευρά του Ολυμπιακού επέμεινε να θέτει το θέμα ενώ κάπου εκεί παρενέβη και ο Αλέξης Κούγιας, που επιτέθηκε στον Άρη Πιαλογλου, στον οποίο είχε επιτεθεί άλλωστε και με την περίφημη ανοιχτή επιστολή του προς τους Πανοπουλο και Συγγελίδη.

Καπου εκεί εκνευρισμένος αποχώρησε ο Αρης Πιαλογλου ενώ στο θέμα παρενέβη και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ λέγοντας ένα γενικόλογο ότι είναι υπέρ της τήρησης της νομιμότητας. Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε στο ΔΣ της Super League τα στοιχεία που θεωρεί ότι στήνουν στον τοίχο την Ξάνθη.

Μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη απο τον Ολυμπιακό βρέθηκαν στο ΔΣ της Super League και οι Αγραφιώτης, Σουλούκου και Καραπαπάς. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μάλιστα ρώτησε τους παρευρισκομένους  αν είναι σύμφωνοι ως Σούπερ Λιγκ να αγοράζουν ο ένας το προπονητικό κέντρο του άλλου, τις εγκαταστάσεις κλπ.

Με ενδιαφέρον αναμένεται αν θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση της Super League για το θέμα και ποια θα είναι αυτή…