Άγνοια από ΠΑΟΚ για την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ! «Καμία σχέση με Ξάνθη ο Σαββίδης», είπε ο Γκαγκάτσης

Καμία διάθεση να αφήσει αναπάντητες τις καταγγελίες του Ολυμπιακού αναφορικά με τις σχέσεις με την Ξάνθη δεν είχε ο ΠΑΟΚ στο ΔΣ της Super League.

Διά στόματος Μάκη Γκαγκάτση, τονίστηκε ότι ο «Δικέφαλος» είναι κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας ενώ πρόσθεσε ότι είναι ανοιχτός να μπουν ακόμα πιο αυστηρές ποινές για τέτοιους είδους ζητήματα.

«Θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή. Από πού; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Super League να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός, στην ΕΕΑ. Είμαστε κατά οποιασδήποτε μορφής πολυιδιοκτησίας. Άλλωστε ο νόμος είναι σαφής».

Σε σχέση με την πρόταση που τέθηκε για να γίνει άμεσα μια Γενική Συνέλευση ιδιοκτητών των ομάδων της Super League, ο Μάκης Γκαγκάτσης είπε: «Είμαστε υπέρ ΓΣ ιδιοκτητών, απλά να το ξέρουμε λίγο νωρίτερα αφού ο κ. Σαββίδης δε διαμένει Ελλάδα».

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρώτησε την πλευρά του ΠΑΟΚ αν είναι υπέρ της αλλαγής των κανονισμών, με τον Μάκη Γκαγκάτση να απαντά: «Φυσικά και είμαστε αντίθετοι σε ό,τι είναι ενάντια στο νόμο. Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς δεν μπορούμε να πούμε τώρα αν είμαστε υπέρ ή κατά αν δεν ξέρουμε καταρχήν ποιοι είναι αυτοί και αν δε συζητήσω με τον κ. Σαββίδη και με το νομικό επιτελείο.

Τώρα συζητιέται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία. Ο κ. Σαββίδης δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση με την Ξάνθη, ούτε επηρεάζει αποφάσεις ή ασκεί επιρροή.

Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία».