ΕΠΣ Θράκης: Χρυσό παπούτσι… χειμώνα ο Χρήστος Βάσκος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου

Τον άτυπο τίτλο του χρυσού παπουτσιού του… χειμώνα στην ΕΠΣ Θράκης απολαμβάνει από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ο Χρήστος Βάσκος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Ο νεαρός κανονιέρης προηγείται στον πίνακα των σκόρερς, Έχει πετύχει συνολικά 9 τέρματα στους 9 πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης.

Εχει μάλιστα διαφορά δύο τερμάτων από τους τρεις παίκτες που ακολουθούν στην δεύτερη θέση έχοντας πετύχει επτά: τον Πασχάλη του Ορφέα Ξυλαγανής, τον Ερκάν της Δόξας Γρατινής και τον Ρουμπιέ του Πανθρακικού.

Δυο παίκτες έχουν πετύχει από 6 τέρματα, ο Μαρουντάς του Ορφέα Ξυλαγανής και ο Αντωνιάδης της Δόξας Γρατινής.

Πρέπει να πάμε στην 7η θέση για να συναντήσουμε παίκτη της πρωταθλήτριας χειμώνα Ελπίδας Σαπών και μάλιστα όχι έναν αλλά δύο, τους Μπόζη και Ζήνωνος που μαζί με τον Σιχλοιμίρη της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου έχουν πετύχει από 5 τέρματα.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερς με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στην ΕΠΣ Θράκης:

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ:
9 ΓΚΟΛ: Βάσκος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου)
7 ΓΚΟΛ: Πασχάλης (Ορφέας Ξυλαγανής), Ερκάν (Δόξα Γρατινής), Ρουμπιές (Πανθρακικός)
6 ΓΚΟΛ: Μαρουντάς (Ορφέας Ξυλαγανης), Αντωνιάδης (Δόξα Γρατινής)
5 ΓΚΟΛ: Μπόζης (Ελπίδα Σαπών), Ζήνωνος (Ελπίδα Σαπών), Σιχλιμοίρης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου)
4 ΓΚΟλ: Τριαντόπουλος (Ελπίδα Σαπών), Κεφαλούκος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Νάνος (Πανθρακικός), Γιαννακιτζίδης (Δόξα Γρατινής), Πρίφτης (ΠΑΟΚ Κοσμίου)
3 ΓΚΟΛ: Γκαϊδατζής (Πανθρακικός), Μαλαματένιος (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Γιακουμάτος (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου), Δραγανίδης (Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου)