ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ο ΓΑΣ Θύελλα Φερών δεκτός στο πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»

Η Θύελλα Φερών επιλέχθηκε στις 50 ακαδημίες ανάμεσα απο εκατοντάδες σε όλη την Ελλάδα για να γίνει μέρος του προγράμματος «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ». Οι Φέρες είναι η πρώτη και μοναδική ερασιτεχνική ακαδημία καλαθοσφαίρισης σε όλη την Θράκη που κατάφερε να πάρει το «εισητήριο» του συγκεκριμένου προγράμματος!

Το πρόγραμμα βρίσκεται στην έκτη χρονιά από το 2014, εστιάζοντας κυρίως μέχρι σήμερα στο ποδόσφαιρο, υποστηρίζοντας 210 ερασιτεχνικές ακαδημίες και περίπου 50.000 παιδιά σε όλη τη χώρα. Στόχος είναι να διευρυνθεί περισσότερο και στο μπάσκετ, κάτι που το έδειξαν με την υποδοχή 50 καινούριων ακαδημιών, ανάμεσά τους και αυτή της Θύελλας Φερών.

Η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης στην σελίδα της ομάδας:

Αγαπητοί φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας έγινε δεκτή στις «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ»!! Η επιλογή της ακαδημίας μας έγινε μεταξύ εκατοντάδων, αξιόλογων ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ανά την Ελλάδα. Εδώ αξίζει να πούμε πως, ο Γ.Α.Σ. Θύελλα Φερών είναι η μοναδική ακαδημία καλαθοσφαίρισης η οποία επιλέχθηκε από ολόκληρη τη Θράκη!! Τέλος ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ για την επιλογή, αλλά και όλους εσάς τους γονείς που στηρίζεται την ακαδημία.