Μεικτές Ομάδες: Πήγαν Σάββατο τα ματς της ΕΠΣ Έβρου στην Χαλκιδική! Οι ορισμοί των διαιτητών

Για το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο Παλαιοχωρίου πήγαν τα παιχνίδια της Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Έβρου με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Χαλκιδικής, για την πρεμιέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Αντίθετα, οι αναμετρήσεις της ΕΠΣ Θράκης και της ΕΠΣ Ξάνθης στο γήπεδο του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Κομοτηνής θα διεξαχθούν την Τετάρτη κανονικά. Στις 12:30 παίζουν οι μικροί, στις 14:00 οι μεγάλοι.

Διαιτητής και στις δύο αναμετρήσεις θα είναι ο Βασίλης Σιμίδης της ΕΠΣ Έβρου με βοηθούς τους Γιώργο Τρύπη και Νίκο Κολιπέτρο από τον ίδιο σύνδεσμο.

Από την Ξάνθη θα είναι οι διαιτητές στα ματς της ΕΠΣ Καβάλας με την ΕΠΣ Μακεδονίας, επίσης την Τετάρτη. Πρόκειται για τους Στέλιο Ζαφειρίου, Ομέρ Εμίν Κεχαγιά και Σπύρο Σπαρτάλη.

Στις Σέρρες τα ματς της τοπικής ΕΠΣ με την Δράμα, επίσης το μεσημέρι της Τετάρτης, θα διευθυνει ο Ασβεστοπουλος με βοηθούς τους Ιωαννίδη και Μαυρίδη της ΕΠΣ Κιλκίς.

Τέλος, στην Χαλκιδική για τις σαββατιάτικες αναμετρήσεις με την ΕΠΣ Έβρου ορίστηκαν οι Γιώργος Γιαννακος, Θανάσης Τσακιρόπουλος και Νίκος Νικόλης της ΕΠΣ Μακεδονίας.