Γ’ Εθνική: «Κεραυνοί» κατά Ορφέα! «Μας έβριζαν μάνες και σπίτια, δεν αρμόζει στην ιστορία του»

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι από εμάς αλλά ό,τι έγινε έγινε, πλέον οφείλουμε να κοιτάμε το επόμενο ματς».

Αυτό επισήμανε ο αρχηγός του Κεραυνού Πέρνης Γιώργος Κωνσταντάρας στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του Ορφέα Ξάνθης με τον Κεραυνό Πέρνης και την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-1.

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε με τις καταγγελίες του για ανάρμοστη συμπεριφορά παικτών και παραγόντων των γηπεδούχων, όταν δέχθηκε ερώτηση για την σημασία που έχει αυτή η ήττα για την ομάδα του, δεδομένου ότι την κυνηγά ο Ορφέας Ξάνθης.

«Για εμένα ο Ορφέας δεν έπρεπε να είναι καν σε αυτή τη θέση που είναι, είναι ιστορική ομάδα», είπε αρχικά ο δεξιός οπισθοφύλακας της καβαλιώτικης ομάδας και παράλληλα πρόσθεσε:

«Να αναφέρω όμως και κάτι εξωαγωνιστικό. Δεν αρμόζουν σε αυτήν την ομάδα και οι συμπεριφορές που ζήσαμε. Υπήρχαν παιδιά πίσω από τις εστίες μας έβριζαν μάνες και σπίτια. Το ίδιο έκανε και ο προπονητής του Ορφέα. Εκαναν συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην ιστορία του Ορφέα».

«Είναι μια ομάδα με βαριά φανέλα, σπουδαίο όνομα και πολύ καλές εγκαταστάσεις. Δεν αρμόζουν τέτοιες συμπεριφορές», σχολίασε ο Γιώργος Κωνσταντάρας.