ΕΠΣ Έβρου: Προς αναβολή η προγραμματισμένη αγωνιστική τις παραμονές των Χριστουγέννων

Κανονική αγωνιστική δράση προβλέπει το πρόγραμμα της ΕΠΣ Έβρου σε Α’ και Β’ Κατηγορία το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου.

Πολλές ομάδες ωστόσο έχουν εκφράσει την δυσφορία τους για αυτό, καθώς πρόκειται για ερασιτεχνικά πρωταθλήματα με ερασιτέχνες παίκτες. Τονίζουν μάλιστα ότι ακόμα και στην Γ’ Εθνική δεν θα διεξαχθούν τότε αγώνες και τα μόνα πρωταθλήματα που θα είναι σε εξέλιξη θα είναι τα επαγγελματικά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΕΠΣ Έβρου σκέφτονται σοβαρά να γίνει δεκτό το αίτημα των ομάδων (ειδικά όσοι έχουν φοιτητές στις τάξεις τους θα έχουν στερέψει, ενώ και αρκετοί στρατιωτικοί που υπηρετούν στον Έβρο αλλά δεν κατάγονται από την περιοχή ενδεχομένως να λείπουν).

Η απόφαση αναμένεται εντός της εβδομάδας και εφόσον κάτι τέτοιο αποφασιστεί, τότε η αγωνιστική δράση του προσεχούς Σαββατοκύριακου θα αποτελέσει την τελευταία για το 2019. Άλλωστε φέτος δεν υπήρξαν αναβολές αγωνιστικών στον Έβρο (οι αγώνες προ 20ημερου έγιναν κανονικά σε αντίθεση με τους γειτονικούς νομούς σε Ροδόπη και Ξάνθη), ενώ δεν υπάρχει και θέμα βιασύνης λόγω απουσίας διαδικασίας πλέι οφ όπως στην ΕΠΣ Θράκης ή μπαράζ πρωταθλητών, όπως συνέβαινε μέχρι και τέσσερα χρόνια πριν.