Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους αγώνες της Τρίτης

Ολοκληρώνεται η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ το βράδυ της Τετάρτης στους πρώτους τέσσερις από τους οκτώ συνολικά ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πολλά είναι τα παιχνίδια με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ποικίλουν οι απόψεις για την τελική τους έκβαση, ώστε να ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στην φάση των 32 και ποιες θα συνεχίσουν στο Europa League.

Όπως πριν από κάθε αγωνιστική δράση, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών φιλάθλων με βάση τα… πονταρίσματά τους στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game, που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Nαπολι – Γκενκ: Το 97% βλέπει νίκη των γηπεεδουχων Ιταλών, μόλις το 2% ισοπαλία και 1% νίκη των φιλοξενούμενων Βέλγων.

Σαλτσμπουργκ – Λίβερπουλ: Το 82% βλέπει νίκη των φιλοξενούμενων πρωταθλητών Ευρώπης Αγγλων, το 12% ισοπαλία και το 6% νίκη των γηπεδούχων Αυστριακών.

Μπορούσια Ντόρτμουντ- Σλάβια Πράγας: Το 96% προβλέπει νίκη των γηπεδούχων Γερμανών, το 3% ισοπαλία και 1% επικράτηση των φιλοξενούμενων Τσέχων.

Ιντερ – Μπαρτσελόνα: Το 57% προβλέπει νίκη των φιλοξενούμενων Καταλανών, το 26% ισοπαλία και το 16% επικράτηση των γηπεδούχων Ιταλών.

Λυών – Λειψία: Το απόλυτα μοιρασμένο ποντάρισμα. Το 34% βλέπει νικη των γηπεδούχων Γάλλων, το 33% ισοπαλία και το υπόλοιπο 33% επικράτηση των φιλοξενούμενων Γερμανών.

Μπενφίκα – Ζενίτ: Το 41% εκτιμά ότι θα νικήσουν οι γηπεδούχοι Πορτογάλοι, το 29% βλέπει ισοπαλία και το υπόλοιπο 29% νίκη των Ρώσων.

Τσέλσι – Λιλ: Το 96% προβλέπει νίκη των Άγγλων, το 3% εκτιμά ότι το ματς θα λήξει ισόπαλο και 1% διπλό των Γάλλων.

Άγιαξ – Βαλένθια: Το 85% εκτιμά ότι θα νικήσει η γηπεδούχος ομάδα της Ολλανδίας, το 12% ισοπαλία και 3% νίκη των Ισπανών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ: