Μίλησε με Πανόπουλο ο Μπέος και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι δεν κινδυνεύει η Ξάνθη «ούτε μία στο εκατομμύριο»

Στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του ραδιοφωνικού σταθμού Metropolis φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και εξαπέλυσε επίθεση κατά του διαιτητή Σιδηρόπουλου με αφορμή τη διαιτησία στον αγώνα του Βόλου με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσφυγή που κατέθεσε στα πολιτικά δικαστήρια για την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του επιβλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, ενώ σχολίασε και τις καταγγελίες του Ολυμπιακού σχετικά με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη.

Σε σχέση με τις τελευταίες μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Νομικά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Μίλησα και με τον κ. Πανόπουλο και μου είπε ότι το 95% ανήκει ονομαστικά σε αυτόν και τον κ. Συγγελίδη. Φαίνεται και στο ΓΕΜΗ αυτό. Όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει το μετοχολόγιο όχι μόνο της Ξάνθης, όλων των ΠΑΕ».

Για την επίθεση που δέχεται από τα μέσα ενημέρωσης που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό: «Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Δεν απαντώ, όλοι κρινόμαστε. Και αυτοί. Να ασχοληθώ με οπαδικά μέσα που παίρνουν το μισθό τους ανάλογα με το τι θα γράψουν; Αυτά τους λέει το αφεντικό, αυτά γράφουν».

Για την προσφυγή που κατέθεσε στα πολιτικά δικαστήρια για την ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους: «Έμαθα να κρίνομαι από τον φυσικό μου δικαστή και να σέβομαι την ετυμηγορία του. Το να έρθει όμως μια επιτροπή πλήρως αναρμόδια και να μου επιβάλλει μια απαγόρευση, με ποιο δικαίωμα το κάνει αυτό; Δεν είμαι παράγοντας, πώς με τιμωρεί; Έστω κι έτσι, όμως, θα τη δεχόμουν αν έγραφε ο παρατηρητής ότι μπήκα στο διάδρομο και δημιούργησα επεισόδια. Όταν όμως πάει ένας πατέρας να παραλάβει τον γιο του 20 λεπτά μετά τη λήξη του και να πει ένα γεια και σε καλούν γι’ αυτό το πράγμα, γίνεσαι έξαλλος. Γι’ αυτό προσέφυγα κι εγώ στην πραγματική δικαιοσύνη, όχι τη γιαλαντζί όπως είναι η πειθαρχική επιτροπή της Super League, και το διοικητικό εφετείο ακύρωσε αυτήν την απόφαση-έκτρωμα».