Επιτυχημένοι οι αγώνες των σωμάτων ασφαλείας για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών ένδυσης στο Σουφλί (+photos)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες Καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας & Σουφλίου και του Δήμου Σουφλίου.

Οι αγώνες διεξήχθησαν την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σουφλίου μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της 50ης Ταξιαρχίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σουφλίου.

Στους επίσημους που παρακολούθησαν τους αγώνες ήταν οι Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, ο Ολυμπιονίκης στον ακοντισμό Κώστας Γκατσιούδης, οι διοικητές των σωμάτων ασφαλείας και άλλοι αντιπρόσωποι.

Στο πλαίσιο των αγώνων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθώς και είδη βρεφικής φροντίδας τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες Περιοχής Ευθύνης της Ταξιαρχίας με μέριμνα της Ιεράς Μητρόπολης, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Για την ιστορια την πρώτη θέση κατέκτησε η 50η Ταξιαρχία, δεύτερη η Ελληνική Αστυνομία, τρίτη η Πολεμική Αεροπορία και τέταρτη το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Οι Κώστας Γκατσιούδης και Ταξίαρχος Παναγιώτης Καβιδόπουλος με τους νικητές του τελικού.
Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος απονέμει το κύπελλο στον αρχηγό της νικήτριας ομάδας.
Οι Ταξίαρχος Παναγιώτης Καβιδόπουλος, Μητροπολίτης κ.κ. Δαμασκηνός και δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.