Αντίπαλοι ξανά στο γήπεδο τα αδέρφια Αλέξης, Μιχάλης και Νίκος Μελισσόπουλος!

Πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στον Κεραυνό Πέρνης με 3-1, αλλά ένα σπάνιο γεγονός που ζήσαμε και πέρυσι σε μικρότερη όμως διάρκεια είχαμε στο εννηντάλεπτο του αγώνα.

Στο γήπεδο τρεις από  τους 22 παίκτες που ξεκλινησαν τον αγώνα ήταν αδέρφια. Οι δυο αγωνίζονταν με τον Κεραυνό Πέρνης αν και ξανθιωτες και ο ένας με τον Ορφέα Ξάνθης. Ο λόγος για τα αδέρφια Μελισσόπουλου, γιοι του αείμνηστου παίκτη και αρχηγού του ΑΟΞ στην δεκαετία του ’80 Τάσου Μελισσόπουλου.

Ο 33χρονος Μιχάλης, που την τελευταία μέρα τον μεταγραφών μετακινήθηκε στην ομάδα της Πέρνης, πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη Αβάτου, έχοντας συμπαίκτη τον 28χρονο Αλέξη που πέρυσι βρισκόταν στον Νέστο Χρυσούπολης και βρήκαν σαν αντίπαλο για ένα εννηντάλεπτο τον 26χρονο Νίκο που φέτος και αυτός άλλαξε ομάδα και από τον Νέστο μετακινήθηκε στον Ορφέα Ξάνθης.

Πέρυσι τα τρία αδέρφια βρέθηκαν αντίπαλοι για 20 λεπτα, αγωνιζόμενοι ο Νίκος και ο Αλέξης με την Χρυσούπολη και ο Μιχάλης με το Αβατο από όπου και η φωτογραφία για λογαριασμό του ThrakiSportS από την Laskaris Tsoutsas Photography.

Ο μπαμπάς Τάσος σίγουρα θα ήταν και πάλι περήφανος βλέποντας από ψηλά τα τρία καμάρια του να αγωνίζονται και πάλι μαζί έστω και αντίπαλοι και πλέον μένει να αγωνιστούν όλοι μαζί στην ίδια ομάδα σε επίσημο αγώνα εθνικού πρωταθλήματος…