Ξενυχτώντας με τους πυγμάχους της ΑΕ Κομοτηνής για τον αγώνα Τζόσουα – Ρουίζ

Τη μεγάλη ρεβάνς στην κατηγορία βαρέων βαρών της επαγγελματικής πυγμαχίας κατάφερε να πάρει αργά τη νύχτα του Σαββάτου ο Αντονι Τζόσουα, στον αγώνα rematch της αναμέτρησης της 1ης Ιουνίου με τον Άντι Ρουίζ Τζούνιορ.

Τότε, στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ο Ρουίζ Τζούνιορ πραγματοποίησε μία τεράστια έκπληξη, νικώντας με τεχνικό νοκ-άουτ τον μέχρι τότε ανίκητο Τζόσουα, στον 7ο γύρο. Τώρα, στην Σαουδική Αραβία ο Τζόσουα επέστρεψε στην κορυφή.

Ο αγώνας που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός του Σαββατοκύριακου στον χώρο του παγκόσμιου αθλητισμού τράβηξε τα βλέμματα και των (ερασιτεχνών) πυγμάχων της ΑΕ Κομοτηνής. Ο φακός του ThrakiSportS εντόπισε δύο αθλητές να ξενυχτούν παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τον μεγάλο αγώνα.

«Δίκαια κέρδισε ο Τζόσουα, ήταν υψηλού επιπέδου αναμέτρηση αν και η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε λίγο περισσότερο ξύλο», ανέφερε μάλιστα ο Παντελής. Η επιθυμία των δύο ερασιτεχνών πυγμάχων μάλιστα να δουν τον αγώνα αρχικά προκάλεσε την έκπληξη των παρευρισκόμενων σε γνωστό κατάστημα εστίασης της Κομοτηνής, γρήγορα όμως όλοι παρασύρθηκαν από το θέαμα και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση, αφήνοντας στην άκρη οτιδήποτε άλλο υπήρχε εκείνη την ώρα στα σαφώς πιο δημοφιλή στην Ελλάδα ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Η ΑΕ Κομοτηνής αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η μοναδική ομάδα που καλλιεργεί το ολυμπιακό άθλημα της πυγμαχίας σε όλη την Θράκη, με πολλές διακρίσεις και ανάδειξη κορυφαίων πρωταθλητών στο παρελθόν. Μετά από αρκετά χρόνια που το τμήμα είχε μείνει ουσιαστικά ανενεργό, τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια να αναβιώσει. Οι προπονήσεις γίνονται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και ήδη άρχισαν να έρχονται και οι πρώτες επιτυχίες…