Γ’ Εθνική: Με 18άδα ανάγκης και πλήθος προβλημάτων ο Ορφέας στο κρίσιμο ματς με την Πέρνη

Για άλλα μια αγωνιστική θα αγωνιστεί με σύνθεση ανάγκης ο Ορφέας Ξάνθης, αφού οι απουσίες είναι πολλές αλλά ο αγώνας κρίσιμος.

Την Κυριακή η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή κυνηγά τον Κεραυνό Πέρνης σε ένα ματς που μοιάζει με τελικό παραμονής, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Η Πέρνη είναι ομάδα που κυνηγά ο Ορφέας αφού βρίσκεται με 13 βαθμούς στην διακεκαυμένη ζώνη και αν κερδίσει στο γήπεδο του ΑΟΞ και η διαφορά από την παραμονή εκτοξευθεί σε διψήφιο νούμερο, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τον Ορφέα.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής για αυτό το πολύ κρίσιμο ματς δεν μπορεί να υπολογίζει τους Καραγκιόζη και Βουλγαρίδη που έχουν συμπληρώσει κάρτες αλλά και τους Τσέκο, Καλλίδη, Βρίγκο, Σακαλή και Τσιτάκ.

Την αποστολη για την αναμέτρηση της Κυριακής απαρτίζουν 18 άτομα και αυτοί είναι οι εξής: Ρούφος, Ψυχουδάκης και Ευαγγέλου, Θεοδωρίδης, Κατρανίτσας, Κλέντις Ζυγκολάρι, Κουκουρίγκος, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μπαϊρακτάρ, Ξαντινίδης, Σουκρήογλου Χακή Τζαμπάζ, Χαλήλ Ιμπράμ Τανζου, Χασανκήλ, Χασάνογλου και Χίντ Ιμέρ.