ΕΠΣ Θράκης: Παίκτες του Πανθρακικού στην εθελοντική αιμοδοσία του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής

Την ευαισθησία τους ως προς το θέμα της αιμοδοσίας έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, οι οποίοι πήραν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019 στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Έτσι λοιπόν Άγγελος Μπόσκος και Νίκος Παπαδόπουλος έδειξαν πως εκτός από εξαίρετοι αθλητές και χαρακτήρες αποτελούν και παιδιά με ευαισθησίες ως προς τον συνάνθρωπο.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου από 09:00-14:00, στον Αίθριο χώρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, διοργανώθηκε η 21η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Αποδέκτης όλων των φιαλών που συγκεντρώθηκαν είναι, και αυτή τη χρονιά, η τράπεζα αίματος του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής. Κοντά στους Φοιτητές ήταν για ακόμα μια χρονιά και Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης, «Δύναμη Ψυχής», ενημερώνοντας & ευαισθητοποιώντας όσους επιθυμούν να γίνουν δότες μυελού των οστών.

Τη διοργάνωση της Ημέρας Εθελοντισμού για μία ακόμη χρονιά ανέλαβαν οι φοιτητές του 4ου έτους της Ειδικότητα Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής του Σ.Ε.Φ.Α.Α., Δ.Π.Θ