Έξι μήνες μετά το διαζύγιο με την Ξάνθη επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και o Μίλαν Ράσταβατς

Μπορεί η Ξάνθη αλλά και το Ατρόμητος να βασανίζονται στην ανεύρεση των νέων τους προπονητών, ο Αστέρας Τρίπολης ωστόσο τον εντόπισε πριν καν συμπληρωθούν 15 ώρες από την ανακοίνωση της απόλυσης του προηγούμενου.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Τετάρτης, μετά την πρόκριση θρίλερ με 3-2 επί του Πλατανιά στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του.

Αυτός είναι ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς. Ειχε έρθει στην Ξάνθη το καλοκαίρι του 2017 και ως προπονητής του ΑΟΞ βρέθηκε και στο Μουντιάλ με την Εθνική Σερβίας. Το περασμένο καλοκαίρι οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Το διετές συμβολαιο ολοκληρώθηκε χωρίς να ανανεωθεί από την πλευρά της Ξάνθης. Μετά από έξι μήνες στο ράφι, ο Ράσταβατς βρήκε τη νέα του ομάδα και παλι στο ελληνικό πρωτάθλημα της Super League. Πηγαίνει στην Τρίπολη και θα είναι ο νέος προπονητής του Αστερα.

Ετσι, έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με την Ξάνθη επιστρέφει και τρίτο πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν οι Κασάδο και Καστρο που όμως έρχονται πίσω στην Ξάνθη. Ο Σέρβος κόουτς πάει στην Τρίπολη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς θα κάνει ντεμπούτο με ΑΕΛ ενώ μέσα στον Δεκέμβριο, στην αγωνιστική πριν τα Χριστούγεννα, θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη την παλιά του ομάδα, την Ξάνθη. Η ανακοίνωση της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Milan Rastavac, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία.