Πέθανε ο πιο μακροχρόνιος πρόεδρος στην ιστορία του Ορέστη Ορεστιάδας Μίμης Παλαβούζης

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός εβρίτης γιατρός και επί χρόνια Πρόεδρος του Ορέστη Δημήτρης (Μίμης) Παλαβούζης, επί ημερών του οποίου ο σύλλογος αγωνίστηκε ακόμα και στην Β’ Εθνική.

Θεωρείται ο μακροβιότερος πρόεδρος του Ορέστη, καθώς για την ακρίβεια είναι ο πρόεδρος με τις περισσότερες θητείες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2019 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σουφλί.

Με ανακοίνωση του πριν από λίγο η διοίκηση του Ορέστη αποτίει φόρο τιμής και τον αποχαιρετά:

Σύσσωμη η οικογένεια του «Ορέστη» με συγκίνηση και θλίψη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος σήμερα, γιατρού και επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου, Μίμη Παλαβούζη.
Ο Μίμης (Δημήτριος) Παλαβούζης υπήρξε εξέχον μέλος της κοινωνίας της πόλης μας με έντονη κοινωνική δραστηριότητα πέραν της ιατρικής, η οποία υπήρξε το επάγγελμά – λειτούργημά του, στο οποίο διακρίθηκε και για την ευσυνειδησία αλλά και την φιλανθρωπία του.
Διετέλεσε εννέα (9) αγωνιστικές περιόδους (1968 – 1970, 1971 – 1975, 1977 – 1980) πρόεδρος του Ορέστη και είναι ο πρόεδρος με τις περισσότερες θητείες του στην ιστορία του Συλλόγου. Κατά τη θητεία του 1969 – 1970 η ομάδα ανήλθε και αγωνίστηκε στη Β΄Εθνική. Επίσης τη σεζόν 1978 – 1979 επί προεδρίας του η ομάδα ανήλθε από το τοπικό πρωτάθλημα στην νεοδημιουργηθείσα Α΄ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία ή Δ΄Εθνική.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Αιωνία του η Μνήμη!
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει αύριο Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11 στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Σουφλί.
Ας τον θυμηθούμε παρακάτω με μερικά στιγμιότυπα από την προεδρική του θητεία :

Η εικόνα ίσως περιέχει: 22 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κουστούμι