Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Αλεξανδρούπολη (+video)

Ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, από το πρωί της Δευτέρας 2 Δεκεμβρίου βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Ο κ. Τσίπρας περί τις 12 το μεσημέρι μετέβησε στο Δημαρχείο της  Αλεξανδρούπολης όπου είχε συνάντηση με τους δημάρχους της Θράκης με τους οποίους συζήτησε το θέμα της επένδυσης του χρυσού  στην περιοχή.

Μήνυμα προς την Τουρκία

Επίσης δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα προς την Τουρκία λέγοντας “Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι προϋπόθεση για την καλή γειτονία, η Τουρκία πρέπει να σταματήσει αυτήν την κλιμάκωση της έντασης και την παραβατική συμπεριφορά”.

Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα από την Αλεξανδρούπολη προς την Τουρκία

Συμβαίνει τώρα (13:15) Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης με τους Δημάρχους της Θράκης και το μήνυμα προς την Τουρκία.Περισσότερα για την επίσκεψή του εδώ: https://bit.ly/2sDHfdR

Geplaatst door e-evros.gr op Maandag 2 december 2019

Στις 2 περίπου το μεσημέρι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης, ‘Ανθιμο.

Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με την ανοιχτή συνέλευση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο ξενοδοχείο Grecotel Αστήρ-Εγνατία (19.00).

Πηγή: https://www.e-evros.gr