ΕΠΣ Θράκης: Τέλος στο αήττητο της Ελπίδας Σαπών έβαλε η Ξυλαγανή με τον Χασάν και την «γκρέμισε» από την κορυφή

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Ελπίδα Σαπών καθώς ηττήθηκε εντός έδρας στα Αρχοντικά από τον ανεβασμένο Ορφέα Ξυλαγανής με 0-1 και παραχώρησε την θέση της στην πρώτη θέση στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα της Ελπίδας Σαπών μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα, ήταν καταιγιστική στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο δεν μπόρεσε να νικησει τον πολύ καλό πρωην πορτιέρο της Στρύμης Σαββιδη που έκανε ντεμπούτο στην φετινή σεζόν, με τις δυο ομάδες να πάνε ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο β’ μερος ο Ορφέας ισορρόπησε καπως το παιχνίδι, με την Ελπίδα να μην τόσο καλή όσο στο πρώτο ημίχρονο και τελικά το πλήρωσε όταν σε κόρνερ του Χασάν ο Χαριτόπουλος και ο Νταφόπουλος μπερδεύτηκαν με την μπάλα απ’ ευθείας να καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 (φώτο αρχείου).

Ετσι η Ελπίδα έμεινε στους 19 βαθμούς πέφτοντας δεύτερη, ενω ο Ορφέας Ξυλαγανής έφτασε τους 10 πόντους και μπήκε στην πρωτη πεντάδα.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Νταφόπουλος, Χαριτόπουλος, Μανουσάκης, Καροτενούτο, Ρούφος, Φούντας, Κουτζής, Κουδούνης, Ζήνωνος, Τριαντόπουλος, Μπόζης

ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (Χρυσαφίδης): Σαββίδης, Τοτονίδης, Βλάχος, Ηλιόπουλος, Νταλήπ, Κωνσταντης, Μαρουντάς, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Πασχάλης, Οσμάν Χασαν