ΕΠΣ Θράκης: Ένα πέναλτι ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες του Σώστη και έδωσε το πρώτο τρίποντο στο Κόσμιο

Σπουδαίο διπλό πήρε στον Σωστή ο νεανικός ΠΑΟ Κοσμιου κερδίζοντας 0-1 την γηπεδούχο ομάδα της Δόξας και πανηγύρισε το πρωτο του τρίποντο μετά από οχτώ παιχνίδια.

Η ομάδα του Σάκη Δανίδη βρέθηκε σε κακή μέρα με τους παίκτες του να προσπαθούν ανορθόδοξα για το γκολ, ενώ οι τρεις αλλαγες με το ξεκίνημα της επανάληψης και πάλι δεν έφεραν αποτελεσμα, σε αντιθεση με τους νεαρούς αντιπάλους τους που έπαιξαν κατά διαστηματα καλό ποδόσφαιρο ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο στην συνεχεια του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενουμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με τον Βούλγαρη στο 2′ να πιάνει δυνατό σουτ στο γαμα της εστίς και να αναγκάζει τον Χατζόπουλο να βγάλει έξοχα την μπάλα σε κόρνερ. Στο 30 ο Ανδρικού στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα παραλίγο να πετυχαινε αυτογκολ με το κεφάλ και ανάγκασε τον τερματοφύλακα της ομάδος του και πάλι να διώξει την μπάλα σωτηρία. Στο 38 το σουτ του Σάκη Γιαννακιδη έδιωξε ο έμπειρος Κολτσιδας σε κόρνερ, ενώ στο 40′ σουτ του Παρασκευόπουλου πέρασε άουτ. Για να φτάσουμε στην φάση του πέναλτι που ξεσήκωσε τους πάντες στο 43′ και αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους που εξέδωσαν και ανακοίνωση κατά του Χουσκογλου. Ο Πρίφτης με πέναλτυ έγραψε το 0-1, ενώ στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Πυλαρινό.

Στο β’ μέρος το σουτ του Κωστόπουλου στο 58’πέρασε αουτ, όπως και η κεφαλιά στο 67′ του Ανδρίκου με το τελικό 0-1 να δίνει τους τρεις σπουδαίους βαθμούς σην ομάδα του Ισαακιδη που έφτασε τους 5 πόντους, ενω η Δόξα Σώστη έμεινε στους 9 και έπεσε από την πρωτη πεντάδα.

Η διαιτησία των Χουσκογλου, Βασιλείου και Ντέλη άφησε με παράπονα τους γηπεδούχους.

ΔΟΞΑ ΣΩΣΤΗ (Δανίδης): Χατζόπουλος, Παρασκευόπουλος, Καραμιχαλης, Πασσάς, Ανδρικου, Τζαμπάζης (71′ Πατουλιας), Πυλαρινος, Γ. Γιαννακιδης, Σ. Γιαννακιδης (46′ Καραμπάτσιος), Φανιαδης (46′ Δαγκος), Χατζηιωαννιδης (46′ Παπας)

ΚΟΣΜΙΟ (Ισαακίδης): Κολτσίδας, Συνεσιος, Γουσιδης (60′ Μαλαματενιος, 82′ Μητσιοπουλος), Ζησιδης, Πρίφτης, Μπατσιούλας (46′ Κουτσογιαννης), Βούλγαρης Σμαλης, Κωστοπουλος, Γκελπενης, Ταχσιν (65′ Καπλανιδης)