Γ’ Εθνική: Με αυτογκόλ και παίζοντας ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο λύγισε ο Ηρακλής Ζυγού στην Καμήλα

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, ο Ηρακλής Ζυγού προσπάθησε να δραπετεύσει με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Δόξα Κάτω Καμήλας αλλά δεν τα κατάφερε. Λύγισε με ένα τέρμα που δέχθηκε από αυτογκόλ του Κριεζή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σε όλη τη διάρκεια του οποίου έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

Η φάση του 40ου λεπτού, όταν αποβλήθηκε ο Χασιώτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ήταν η μία που έκρινε σε μεγάλη βαθμό την αναμέτρηση. Η άλλη ήταν το γκολ ή για την ακρίβεια αυτογκόλ από τον Κριεζή πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο δεύτερο μέρος, αφού είχε προηγηθεί σουτ του Μπονέρη (από όπου και η φωτο) που κατά το serresport θα πρέπει να χρεωθεί ως σκόρερ, αν και ο Κριεζής την ακούμπησε τελευταίος προσπαθώντας να διώξει μακριά.

Ο Ηρακλής Ζυγού είχε πάντως ευκαιρίες να φύγει τουλάχιστον με τον βαθμό της ισοπαλίας και το αποτέλεσμα δείχνει να τον αδικεί. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη να χάνει δύο πού σημαντικές ευκαιρίες, η πρώτη στο 12′ σε σουτ φάουλ του Δημητριάδη που ο Σαββίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ και στο 13′ του Πιλτικάκη από το ύψος της μικρής περιοχής που πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν με τον Μπίλη στο 26′ σουτάροντας από το ύψος της περιοχής άουτ, ενώ στο 33′ σουτ φάουλ του Σιάκκα απέκρουσε ο Μανιάς. Ευκαιρίες χάθηκαν από την Κάτω Καμήλα για να σημειώσει και άλλο τέρμα απο τον Κεχαγιά στο 75′, στο 83′ και στις καθυστερήσεις, όταν αστόχησε από πολύ ευνοϊκή θέση σε αντεπιθέσεις και ενώ ο Ζυγός παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο προσπαθούσε να ισοφαρίσει.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Κάτω Καμήλα ανέβηκε στην 5η θέση με 16 βαθμούς ενώ ο Ηρακλής Ζυγού παραμένει ισόβαθμος με τον Ορφέα Ξάνθης έχοντας 10 βαθμούς λιγότερους, μόλις έξι δηλαδή. Είναι δεύτερος από το τέλος, απέχει επτά πόντους από την σωτηρία και την άλλη εβδομάδα θα έχει δύσκολη αποστολή στην Δράμα με τον Πανδραμαϊκό. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατεριάδης Πέλλας με βοηθούς τον Ταγκαλίδης επίσης Πέλλας και τον Καλινιώτη Σάμου.

ΔΟΞΑ ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑΣ: Σαββίδης, Παπανικολάου, Τσομαχασβίλι, Σιάκας, Ζάντσιος, Μπίλης, Μπονέρης (58′ Σαρέγκος), Κεχαγιάς, Κωνσταντίνου (54′ Γεράκης), Αηδονίδης (54′ Μίγκας), Παπαδόπουλος (70′ Τσουλχάη)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Μολόνης, Τιφτίκης (64′ Κωφίδης), Κριεζής, Κιουμουρτζής, Δογιανίδης, Δημητριάδης, Βαφειάδης, Πιλτικάκης, Χασιώτης, Ανδρέου (85′ Παπαδόπουλος).