Σοκ με Νικολαΐδη στον Άρη Σύρου στην ήττα με buzzer beater τρίποντο του… Σαμοθράκη από τη Μύκονο

Συναρπαστικό ήταν το φινάλε του ντέρμπι του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανδρών των Κυκλάδων ανάμεσα στον Άρη Σύρου και τον ΑΟ Μυκόνου.

Σε ένα παιχνίδι με την λάμψη της παρουσίας στο παρκέ του σπουδαίου Καβαλιώτη Μάκη Νικολαΐδη που πέρασε και από τον ΓΑΣ Κομοτηνή αλλά και των Αγαδάκου και Τσιάρα, η φιλοξενούμενη ομάδα έφυγε νικήτρια από τη Σύρο με 70-72 χάρις σε ένα απίστευτο buzzer beater τρίποντο του Σαμοθράκη στην εκπνοή του αγώνα.

Ο Σαμοθράκης (που λόγω ονόματος δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να έχει κάποια μακρινή καταγωγή από τον Έβρο αν και οφείλουμε να διευκρινίζουμε ότι δεν το γνωρίζουμε) ήταν μάλιστα ο κορυφαίος του αγώνα για τους νικητες, αφού πέρα από το τρίποντο ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 22 πόντους.

Δυστυχώς όμως το παιχνίδι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μάκη Νικολαΐδη, καθώς ο σούπερ σταρ τον γηπεδούχων αποχώρησε στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (τον πάτησε κατά λάθος αντίπαλος).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Cyclades24, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια από τις εξετάσεις που του έγιναν στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, έχει υποστεί τραυματιστεί σοβαρά στο πέλμα και τον αχίλλειο τένοντα, ευτυχώς όμως χωρίς να υποστεί ρήξη.