Super League: Με Άρη και Ατρόμητο οι ακαδημίες του ΑΟΞ! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League με τα τμήματα του ΑΟ Ξάνθης να έχουν δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις το Σάββατο η Κ17 και Κ15, ενώ η Κ19 αγωνίζεται στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την Κυριακή.

Αναλυτικότερα, η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή την Κυριακή (14:00) υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων. Η ξανθιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 13 βαθμούς και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από 4 αγώνες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 6η θέση με 17 πόντους. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σταφυλας (ΕΠΣ Έβρου) με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Σπάρταλη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Η Κ17 του ΑΟΞ το Σάββατο στις 12:30 στο γήπεδο Τριανδρίας θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Άρη σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς, ενώ οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη που συμπλήρωσαν τέσσερις διαδοχικές νίκες έχουν 18 βαθμούς. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κόκκινος, Κώστογλου – Κούρας της ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Η Κ15 του ΑΟΞ το Σάββατο στις 15:00 στο γήπεδο Τριανδρίας κι αυτή, θα φιλοξενηθεί από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη. Οι παίκτες του Θεόφιλου Χατζηστάθη έχουν 12 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές, και είναι στην π΄ρωτη θέση με τον ΠΑΟΚ με 2 αγώνες περισσότερους, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην 3η θέση καθώς σε 4 αγώνες έχουν 7 πόντους. Διαιτητές θα είναι οι Παπανώτας, Παπαδόπουλος, Αλμπάντης της ΕΠΣ Μακεδονίας.