ΕΠΣ Έβρου: Καλούνται όλοι οι Εβρίτες διαιτητές σε συνάντηση με την διοίκηση της ΕΠΣ

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου με ανοικτή επιστολή γνωστοποιεί ότι καλούνται όλοι οι διαιτητές της δύναμής της σε συνάντηση με την διοικηση της ΕΠΣ Εβρου στο Σουφλί το απόγευμα της Δευτέρας.

Θα έχει προηγηθεί η συνάντηση της ΕΠΣ με τα σωματεία στο ίδιο μέρος, το Σάββατο, με αφορμή την αναστολή του πρωταθλήματος εξαιτίας των κρουσμάτων βίας των τελευταίων εβδομάφων.

Ακόμα οι διαιτητές απευθυνομενοι προφανώς προς τα σωματεία τονίζουν ότι είναι άνθρωποι, κάνουν λάθη και θα συνεχίσουν να κάνουν, αλλά διευκρινίζουν ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου έχει ως εξης:

“Φίλοι Διαιτητές, ποδοσφαιριστές, παράγοντες, φίλαθλοι του εβρίτικου ποδοσφαίρου!

Μετά την αναβολή όλων των τοπικών πρωταθλημάτων από το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου λόγω των τελευταίων περιστατικών βίας στα γήπεδα του Νομού μας και θεωρώντας πως ένα κομμάτι του εβρίτικου ποδοσφαίρου είμαστε κι εμείς οι Διαιτητές, στέλνουμε ένα μήνυμα προς όλους τους συντελεστές του ποδοσφαίρου μας, τα περιστατικά αυτά να είναι τα τελευταία.

Εμείς οι εβρίτες που ζούμε στον πρώτο Νομό της χώρας μας, όλοι μαζί ενωμένοι να είμαστε το παράδειγμα για ένα υγιές και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Στέλνουμε τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μας σε όλα τα Σωματεία του Νομού μας και αγαπημένοι και ενωμένοι να προχωρήσουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Ας μη ξεχνάμε πως δε μας χωρίζει τίποτα, αντίθετα μας ενώνουν πολλά.

Από την πλευρά μας, ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, με ΥΓΕΙΑ στις οικογένειες όλων των συντελεστών του ποδοσφαίρου του Νομού μας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, με την υπόσχεση πως όλοι θα βοηθήσουμε στον κοινό μας σκοπό.

Εμείς οι Διαιτητές απ την πλευρά μας, θα κάνουμε μια ύστατη προσπάθεια για αγώνες, με αίσθημα ευθύνης , δικαιοσύνης και ανθρωπιάς προς όλα τα Σωματεία.

Ας μη ξεχνάμε όμως, ότι οι Διαιτητές είναι και αυτοί άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν, κάνουν και θα εξακολουθήσουν να κάνουν λάθη.

Ας τους εμπιστευθούμε λοιπόν σαν ανθρώπους και όχι σαν δικαστές για το καλό του εβρίτικου ποδοσφαίρου.

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στα πλαίσια της δευτεριάτικης συγκέντρωσης των Διαιτητών, το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου μας καλεί στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Σουφλίου στις 17:30΄ για το παραπάνω θέμα.

Η παρουσία όλων των Διαιτητών μας είναι επιβεβλημένη και υποχρεωτική.

Το Σάββατο 30/11/2019 θα προηγηθεί συνάντηση ΕΠΣ, Ε/Δ ΕΠΣ και Σωματείων.

ΕΚ ΤΗΣ Ε/Δ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ”