Μπάρμπεκιου στους συμπαίκτες του με φρέσκα κρέατα από το κρεοπωλείο του μπαμπά Δήμου έκανε ο Τόλης Τσιλιγγίρης

Μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Αρη έκαναν μπάρμπεκιου στο Νέο Ρύσιο.

Το μπάρμπεκιου έχει γίνει… θεσμός τα τελευταία χρόνια, το οποίο πραγματοποιείται μετά την λήξη της προετοιμασίας και μετά το τέλος της χρονιάς, μέσα σε οικογενειακό κλίμα.

Αυτή τη φορά ωστόσο ήταν ένα ιδιαίτερο μπάρμπεκιου αφού ήταν ο Τόλης Τσιλιγγίρης που κέρασε τους συμπαίκτες του με αφορμή το βραβείο MVP που έλαβε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, τα κρέατα ήταν… θρακιώτικα, αφού προέρχονταν από το κρεοπωλείο του μπαμπά Δήμου Τσιλιγγίρη, πρώην αντιδημάρχου Τοπείρου που έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για τον γιο του.

Για τον λογο αυτόν μάλιστα, ο Τόλης Τσιλιγγίρης στο ρεπό που δόθηκε πετάχτηκε μέχρι την Ξάνθη και μάλιστα αρκετοί τον είδαν στο κρεοπωλείο του μπαμπά, δύο μόλις μέρες μετά την συγκλονιστική του εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, από όσα έδειξε ο προπονητής των κιτρινόμαυρων στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης, μάλλον προορίζει τον Τσιλιγγίρη για βασικό και στο επερχόμενο ματς με την Λαμία, ενώ στην κορυφή της επίθεσης στη θέση του Ιντέγε θα ξεκινήσει ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Νικολά Ντιγκινί.