Κρούση σε Κασάδο για την επιστροφή του στην Ξάνθη

Η Ξάνθη έχει κάνει κρούση στον Ισπανό πρώην αμυντικό της, Χόρχε Κασάδο, για να επιστρέψει στην ομάδα της Θράκης.

Ο Χόρχε Κασάδο δεν τα βρήκε με την Ξάνθη για την επέκταση της συνεργασίας τους το καλοκαίρι, αλλά τελικά ξέμεινε χωρίς ομάδα καθώς δεν τα βρήκε ούτε και με τη Λαμία η οποία επίσης ενδιαφέρθηκε να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Πλέον ο 30χρονος, που την περσινή σεζόν ήταν από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας επί Ράσταβατς, έχει μείνει ανενεργος το τελευταίο διάστημα αλλά ήδη στ’ αυτιά του ηχούν σειρήνες. Η ομάδα της Θράκης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για δυο χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Sport24 του έχει κάνει κρούση.

Ο Κασάδο αγωνίστηκε στην Ξάνθη τόσο ως αριστερός μπακ, όσο κι ως κεντρικός αμυντικός, επισημαίνει το ρεπορτάζ και συμπληρώνει: «Αυτή τη στιγμή φαίνεται να βρίσκεται σε pole position τόσο λόγω της πρότασης προς τον παίκτη, όσο και λόγω της βαθμολογικής θέσης στην οποία βρίσκεται».

Ωστόσο το ρεπορτάζ συμπληρώνει ότι τον Ίβηρα θέλει και ο Παναιτωλικός. Ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου (και πρώην παίκτης της Ξάνθης) Μάκης Χάβος, τον είχε βάλει στο μάτι από τότε που βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας.