ΕΠΣ Έβρου: Αντίδραση και από τον ΑΣ Πέπλου! «Δεν είναι λύση το πονάει χέρι-κόψει κεφάλι! Για τους λίγους την πατάνε πολλοί»

Την αντίδρασή της στην απόφαση για αναστολή των πρωταθλημάτων στην ΕΠΣ Έβρου εξέδρασε με δημόσια τοποθέτηση το βράδυ της Πέμπτης και ο ΑΣ Πέπλου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξης:

Βια-Ποδοσφαιρο 1-0

Απο τα τοπικα ΜΜΕ ενημερωθηκαμε, πως η αγωνιστικη αναβαλλεται για περιστατικα βιας στα γηπεδα, χωρις να κατονομαζονται οι αιτιοι και οι τοποι δρασης (επισης δεν υπαρχουν δικαιολογημενα και αδικαιολογητα κρουσματα βιας, οπως γραφει η ανακοινωση της ΕΠΣ, και μια τετοια αποφαση θα επρεπε να τεκμηρωνεται με παραθεση των γεγονοτων ονομαστικα και περιγραφικα, καθως και την τιμωρια των πρωτοαιτιων και οχι του συνολου των συλλογων).

Η πρακτικη αυτη, της αναστολης του πρωταθληματος μας, για μεμονωμενο περιστατικο μονο καλη δεν ειναι για ολα τα σωματεια. Το ποναει χερι – κοψει χερι δεν ειναι λυση, ουτε καψονι, για τους λιγους να την πατανε οι πολλοι. Ευχομαστε να ηταν το τελευταιο περιστατικο και να μην υπαρξει επομενο στα γηπεδα μας.

Ο ΑΣ Πεπλου συσσωμος καταδικαζει τη βια απο οπου και αν προερχεται.
το Δ.Σ. και οι παικτες του ΑΣ Πεπλου