ΕΠΣ Ξάνθης: Μπέρδεμα με τις αγωνιστικές που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο

Μπέρδεμα ενέσκυψε στην ΕΠΣ Ξάνθης με την αγωνιστική που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο σε Α’, Β’ και Γ’ Κατηγορία καθώς η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος έλαβε την απόφαση να μην συνεχιστούν από εκεί που έμειναν, μετά την αναβολή του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Συγκεκριμένα, η 11η αγωνιστική στην Α’ Κατηγορία που δεν διεξήχθη λόγω των καιρικών συνθηκών το περασμένο Σάββατο, δεν θα διεξαχθεί το προσεχές. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με την 12η αγωνιστική και η 11η θα διεξαχθεί σε μελλοντικό χρόνο ως αναβληθείσα, σε ημερομηνία που θα οριστεί από την ΕΠΣ Ξάνθης. Πιθανότατα θα είναι η τελευταία χρονικά αγωνιστική του 2019.

Αναφορικά με την Β’ Κατηγορία, η 10η αγωνιστική που επίσης αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή λόγω του Δημοκριτειο Ημιμαραθωνίου δεν θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή. Την Κυριακή που μας έρχεται θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική, που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου. Χρονικά ωστόσο, δεν θα είναι η τελευταία αφού θα υπάρχει η προτελευταία 10η αγωνιστική, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί την μεθεπόμενη Κυριακή 8 Δεκεμβρίου.

Τέλος, σε σχέση με την Γ’ Κατηγορία, την περασμένη Κυριακή αναβλήθηκε λόγω του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου η 7η αγωνιστική που ήταν και η τελευταία του πρώτου γύρου. Επειδή δεν πρέπει να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος χωρίς να έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος, για τον λόγο αυτόν αυτήν την Κυριακή θα διεξαχθεί η 7η αγωνιστική, θα μεταφερθεί δηλαδή μια εβδομάδα μετά η αγωνιστική που αναβλήθηκε την περασμένη Κυριακή.

Συνεπώς, η Α’ και η Β’ Κατηγορία συνεχίζονται με τις μεθεπόμενες αγωνιστικές από εκείνες στις οποίες είχε μείνει το πρόγραμμα και οι αναβληθείσες θα οριστούν εκ νέου, ενώ η Γ’ Κατηγορία συνεχίζεται από το σημείο όπου σταμάτησε.