ΕΠΣ Έβρου: Έκπληξη, προβληματισμός και αιχμές από την Θράκη Φερών για το λουκέτο στο πρωτάθλημα

Από την Θράκη Φερών υπάρχει η πρώτη επίσημη αντίδραση από ομάδα της ΕΠΣ Έβρου στην βραδινή απόφαση της διοίκησης της Ένωσης να βάλει ουσιαστικά λουκέτο σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα.

Η ανακοίνωση της Θράκης Φερών έχει ως εξής:

Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε σήμερα το απόγευμα πως το ΔΣ της ΕΠΣ Έβρου αποφάσισε την ΑΝΑΣΤΟΛΗ του πρωταθλήματος!! Το πρώτο πράγμα που μας έκανε εντύπωση είναι πως δεν ειδοποιήθηκε κανένα σωματείο και η είδηση αυτή μας γνωστοποιήθηκε μέσω τον ΜΜΕ που ασχολούνται με το τοπικό ποδόσφαιρο (αν είναι δυνατόν)!!
Δεύτερον, απο την ανακοίνωση μαθαίνουμε πως υπήρχαν επεισόδια και μάλιστα σοβαρά, εις βάρος διαιτητών, σε γήπεδα του Έβρου!!
Τρίτον, η ομάδα μας ετοιμαζόταν για το κρίσιμο παιχνίδι με το Διδυμότειχο και τώρα βρίσκετε στη δυσάρεστη θέση να ψάχνει ομάδα για φιλικό…. Προσπαθούμε να έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας διαθέσιμους και ξαφνικά χωρίς καμία προειδοποίηση θα πρέπει να προβούμε σε αλλαγές που θα κοστίσουν στην ομάδα μας.
Τέταρτον, καταδικάζουμε ΟΛΑ τα κρουσματα βίας και θα είμαστε σύμφωνοι σε οποιαδήποτε προσπάθεια γίνει για την πάταξή της, αλλά θα ήταν πιο συνετό να είχαμε πρώτα μια συνάντηση των προέδρων των ομάδων μας με το ΔΣ της ΕΠΣ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διευκρινίσεις και προειδοποιήσεις πριν παρθεί η αποφάση για αναστολη.
Πέμπτον, ας τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και όχι όλοι μας, που πασχίζουμε καθημερινά να κρατήσουμε το ποδόσφαιρο του Έβρου.
Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και θεωρούμε πως με την αναστολή δεν λύνεται το πρόβλημα. Θα πρέπει ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι, ΕΠΣ- σωματεία- διαιτητές- ποδοσφαιριστές- φίλαθλοι, να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους και μετά ΟΛΟΙ μαζί να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Με εκτίμηση και έντονο προβληματισμό,
ΔΣ ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ.