Α2 Ανδρών: Τα σχόλια του Ηλία Κρεούζη μετά την νίκη του επί του Πανοράματος

Διαβάστε τις δηλώσεις, που έκανε ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής, Ηλίας Κρεούζης, μετά την νίκη με 3-1 εντός έδρας επι του Πανοράματος.

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του Πανοράματος για το καλό στήσιμο της ομάδας απέναντι στην δική μας, καθώς αυτό μας βοήθησε και εμείς να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά στο γήπεδο.”

Όσο για τα πιο βατά παιχνίδια απάντησε: “Θέλαμε σε αυτό το παιχνίδια να κάνουμε αλλαγές και να δοκιμάσουμε κάποιους παίχτες που δεν παίζουν παρα πολύ και να ελέγξουμε την ετοιμότητα τους. Πολλές φορές αυτό δεν πετυχαίνει ενώ άλλες πετυχαίνει. Στο παιχνίδι με το Πανόραμα είχαμε κάποια άσχημα διαστήματα και αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε στην βασική μας ομάδα για να μην έχουμε περισσότερες απώλειες εκτός του ενός σετ.”

Για την κατάσταση της ομάδας και την κατάσταση στην οποία είναι: “Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αλλά θέλω να υπάρχει ετοιμότητα από πίσω και θέλω να παίξουν και τα παιδιά των ακαδημιών της Κομοτηνής και αυτό δεν έχω πρόβλημα να το ρισκάρω στο βωμό της επιτυχίας. Στόχος μου είναι να παίζουμε όμορφο βόλεϊ κάθε εβδομάδα και να κρατάμε τον κόσμο στην κερκίδα.”