Α2 Ανδρών: Δηλώσεις Ανδρεάδη για τις επιτυχίες του νεοφώτιστου Ερμογένη και το κλίμα στην Ξάνθη

Στο ΤhrakiSportS μίλησε ο Εβρίτης διαγώνιος του Ερμογένη Ξάνθης Άρης Ανδρεάδης, κάνοντας το απολογισμό της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορείας της ομάδας του. Ο Ανδρεάδης αναφέρθηκε στο γούρικο….3-2, την εκτός έδρας νίκη μέσα στην Πολίχνη όσο και για το μυστικό που έχει μια νεοφώτιστη ομάδα και τα πάει τόσο καλά.

Αναφορικά με το συναίσθημα της νίκης μέσα στην Πολίχνη απάντησε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτελεσμα μεσα στον Πήγασο, μια ομάδα που παραδοσιακά πρωταγωνιστει στα πρωταθλήματα της Α2. Για εμάς ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη μας. Παιχνίδι με παιχνίδι παίζουμε όλο και καλύτερα, αυτό που μας λείπει είναι η διάρκεια. Παρόλα αυτά είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας ως τώρα και μακάρι να έχουμε ανάλογη συνέχεια».

Για το γούρικο… 3-2 σκορ ανέφερε: «Έχει γίνει συνήθεια να κερδίσουμε στο τάι μπρεικ. Οι 3 από τις 4 νίκες έχουν κριθεί στο 5ο σετ. Αυτό έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Σίγουρα δείχνουμε σε όλους ότι είμαστε μαχητική ομάδα που παλεύει συνεχώς μέχρι το τέλος ανεξάρτητα το ποιος βρίσκεται απέναντι μας. Από την άλλη λογο της έλλειψης διαρκείας μας κοστίζει τους 3 βαθμούς. Ελπίζω αυτό να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα στο τέλος και να μην μπουμε σε περιπέτειές διότι πρέπει να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκίνησε έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει πάντα να είμαστε υπομονετικοί».

Τέλος, σε ερώτηση για το μυστικό της ομάδας, καθώς αν και νεοφώτιστη κάνει φοβερή πορεία, ο Αρης Ανδρεάδης απάντησε: «Γενικά είμαστε μια πολύ δεμένη ομάδα τα κλίμα είναι παρά πολύ καλό. Δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό καθημερινά, θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα και εφόσον όλα κυλάνε όπως τώρα πιστεύω πως θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για το σύλλογο».