Τελικός Κυπέλλου στην Κρήτη, πρώτο ματς στην Πάτρα για Εθνική και η Θράκη ξανά στην… απέξω

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως τα «Δύο Αοράκια» της Κρήτης θα φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου για ακόμα μια χρονιά, ενώ ο πρώτος αγώνας της Εθνικής για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2021 θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας.

Αυτό σημαίνει ότι για ακόμα μια φορά μένει στην απέξω η Θράκη είτε για τελικό Κυπέλλου είτε για έναν αγώνα της Εθνικής Ομάδας, όπως έχει αποκαλύψει στο ThrakiSportS ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Νίκος Νικολόπουλος.

Προφανώς τα προβλήματα που είχε αποκαλύψει στο Αμοιρίδειο της Ξάνθης αλλά και στο κλειστό «Νικος Σαμαράς» της Ορεστιάδας παραμένουν.

«Τις έδρες του τελικού κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, αλλά και του πρώτου προκριματικού αγώνα της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωμπάσκετ 2021 επέλεξε σήμερα η εκτελεστική επιτροπή της ΕΟΚ.

Το Κύπελλο θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ στις 21 Φεβρουαρίου η Εθνική Ανδρών θα υποδεχθεί την Βουλγαρία στο κλειστό “Δ. Τόφαλος” της Πάτρας», αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ