Champions League: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους αγώνες της Τρίτης

Με τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και μαζί συνεχίζεται και η δράση στο ThrakiSportS Champions League Predictor Game.

Το ThrakiSportS όπως κάνει πριν από κάθε αγωνιστική, σας παρουσιάζει τις προβλέψεις των Θρακιωτών για τους αγώνες της Τρίτης, με βάση τις εκτιμήσεις που έχουν κάνει στο παιχνίδι προγνώσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη από την 1η αγωνιστική.

Γαλατασαραϊ – Κλαμπ Μπριζ: Το 46% βλεπει νίκη της τουρκικής ομάδας, το 34% ισοπαλία και το υπόλοιπο 30% νίκη των Βέλγων.

Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερν Λεβερκούζεν: Το 32% βλέπει νίκη της ρωσικής ομάδας, το 26% ισοπαλία και το 42% ποντάρει σε νίκη των Γερμανών.

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν: Το 31% προβλέπει νίκη της ισπανικης ομάδας, το 26% ισοπαλία και το 43% νίκη των πρωταθλητών Γαλλίας.

Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου: Μόλις το 1% προβλέπει νίκη των Σέρβων καιτο 2% στην ισοπαλία, ενώ το 97% ποντάρει στο διπλό της Μπάγερν Μονάχου.

Τοτεναμ – Ολυμπιακός Πειραιώς: Το 97% βλέπει νίκη των Άγγλων περσινών φιναλιστ του Τσαμπιονς Λιγκ, το 2% ισοπαλία και μόλις το 1% νίκη των δευτεραθλητών Ελλάδος.

Αταλάντα – Ντιναμο Ζάγκρεμπ: Το 38% προβλέπει νίκη των Ιταλών, το 29% ισοπαλία και το 33% νίκη της ομάδας της Κροατίας.

Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ: Το 98% προβλέπει άσσο των πρωταθλητών Αγγλίας, ένα 1% βλέπει ισοπαλία και λιγότερο από 1% νίκη των Ουκρανών.

Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης: Το 80% βλέπει νίκη των Ιταλών του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα 17% ισοπαλία και μόλις ένα 3% νίκη των Ισπανών.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS CHAMPIONS LEAGUE PREDICTOR GAME