Α2 Ανδρών: Δηλώσεις του Αρχοντούδη για τα γεγονότα στην Σκύδρα αλλά και την ανεβασμένη αγωνιστική εικόνα του ΆΘλου

Ο Άθλος Ορεστιάδας με την επεισοδιακή του νίκη απέναντι στην Σκύδρα αναρριχήθηκε στην 3η θέση της Βαθμολογίας συνεχίζοντας το καλό πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών. Για την εξαιρετική εικόνα του Άθλου Ορεστιάδας αλλά και για τα γεγονότα στην Σκύδρα μίλησε στο Thrakisports o πολύπειρος λίμπερο Σταύρος Αρχοντούδης.

Για την αγωνιστική άνοδο του Άθλου Ορεστιάδας και τις συνεχόμενες νίκες εντός και εκτός έδρας απάντησε, ” δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, σε υψηλό επίπεδο και ένταση. Όλα τα παιδιά έχουμε τις εμπειρίες που πρέπει και χρειάζεται για να αντέξουμε και να πάρουμε πάρουμε περισσότερες νίκες”, συμπληρώνοντας ότι “δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά πλέον έχουμε στρώσει και παίζουμε πολύ καλό βόλεϊ”.

Για τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν στην Σκύδρα και τα όσα κατήγγειλε ο Άθλος στο Thrakisports μας εξηγεί, “όλα αυτά που έγιναν μου φέρνουν μνήμες 2ο χρόνων πίσω και πραγματικά έπαθα πλάκα”. Αναλύοντας εκτενέστερα το συμβάν με τις μπάλες που μπήκαν μέσα στο γήπεδο εν ώρα αγώνα, ” στο 4ο σετ είμαστε πάνω 23-24, κάνουμε υποδοχή και ενώ ο Καβαρατζής καρφώνει και τελειώνει την επίθεση, με αποτέλεσμα να παίρνουμε και την νίκη με 1-3, μια μπάλα μπάινει στο γήπεδο και η διαιτητής σφυρίζει επανάληψη ενώ ο πόντος έχει τελειώσει, ανήκουστο, κάτι που έφερε τις λογικές αντιδράσεις μας. Σε εκείνο το σημείο μπήκαν περίπου 10 με 15 άτομα από την κερκίδα στο γήπεδο μας έβριζαν και ανέβηκε κατακόρυφα η ένταση ενώ κάποιος έπιασε και τον Σκαρλατίδη από τον λαιμό, με το κορυφαίο μέσα σε όλα αυτά να είναι η απάντηση του ball boy, ότι την μπάλα δεν την πέταξε μέσα η ίδια, αλλά κάποιος άλλος από την κερκίδα, καταλαβαίνουμε για ποιόν λόγο”. Για το γεγονός τέλος σημείωσε “αφού η διαιτητής διέκοψε για 15 λεπτά τον αγώνα πιστεύαμε ότι θα μας έδινε τον πόντο και θα τελείωνε εκεί η αναμέτρηση και θα ηρεμούσαν τα πνεύματα”.

Ο Αρχοντούδης παράλληλα μας ανέφερε κάτι ξεχωριστό καθώς οι παίκτες του Αριστοτέλη Σκύδρα και ειδικότερα η σημαία της ομάδας ο Παντακίδης, ήταν σε όλη την αναμέτρηση άψογοι με την λογική ένταση ενός αγώνα, ενώ ζητούσαν και συγνώμη για τα γεγονότα που συνέβησαν και τα οποία προσπαθούσαν να κατευνάσουν εκείνη την στιγμή.