Το μήνυμα του Τσιλιγγίρη για το βραβείο του MVP στο ντεμπούτο του ως βασικός στη Super League

Ο 19χρονος Απόστολος Τσιλιγγίρης αναδείχθηκε MVP του αγώνα ΑΕΚ-Άρης, στο ντεμπούτο του ως βασικός στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ξανθιώτης τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» ανάρτησε τη φωτογραφία κρατώντας το βραβείο στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας: «Πολύ χαρούμενος για το βραβείο του MVP! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την στήριξη και τα μηνύματα σας!!».

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο 19χρονος τερματοφύλακας του Άρη είπε: «Τα λόγια που είπε ο προπονητής είναι πολύ σημαντικά (σ.σ. είχε αναφέρει πως και ο Ίκερ Κασίγιας ξεκίνησε με ανάλογο τρόπο). Προσπάθησα να βοηθήσω για ένα αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη και είμαστε πολύ καλά. Δεν είχα καθόλου άγχος. Έπαιξε μεγάλο ρόλο που είχαμε τη διακοπή των εθνικών ομάδων, με βοήθησαν οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου, ο Χουλιάν (Κουέστα), ο Δεληζήσης που είμαστε στο ίδιο δωμάτιο. Το να κάνω ντεμπούτο βασικός σ’ ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό. Τώρα ξεκινάω, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είμαι σίγουρος πως ο Άρης θα γίνει πιο αποτελεσματικός. Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής σήμερα, αλλά δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το κομμάτι».