Συναντήθηκε ο Κικίλιας με τον Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Την πρώτη του συνάντηση με τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, μετά την επίσημη ανακοίνωση ότι αναλαμβάνει Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, είχε χθες ο Βαγγέλης Ρούφος.

Η συνάντηση τους ήταν ανεπίσημη και πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη, κατά την τελετή των αποκαλυπτηρίων του ανδριάντα του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή. Ο κ.Κικίλιας βρέθηκε στην θρακιώτικη πόλη, όπως και πολλοί ακόμα υπουργοί για να τιμ΄βησει τον Εθνάρχη, το ίδιο έκανε και ο κ.Ρούφος και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη κουβέντα μαζί του, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του και φυσιξκά να τον ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο το,υ επιλέγοντας τον για Διοικητή του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Θράκης.

Ο υπουργός Υγείας τον συνεχάρη και σύμφωνα με πληροφορίες του ανέφερε πως μετά την δημοσίευση σε ΦΕΚ της απόφασης που έλαβε για όλους τους Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές των Νοσοκομείων της χώρας, θα ξεκινήσει συναντήσεις μαζί τους. Θα τους βλέπει από την κάθε ΥΠΕ ξεχωριστά, προκειμένου να συζητούν τα θέματα  όπου πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και να τους δώσει τις βασικές κατευθύνσεις, γνωστοποιώντας τους φυσικά τις απαιτήσεις που έχει η Κυβέρνηση από αυτούς.

Ήδη πάντως ο Βαγγέλης Ρούφος, αφού το Σαββατοκύριακο δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δέχεται συγχαρητήρια τηλεφωνήματα, θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα επαφές και συζητήσεις με όσους έχουν σχέση με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να έχει μια πρώτη ενημέρωση για την κατάσταση που θα παραλάβει.  Τα προβλήματα εξάλλου είναι πάρα πολλά, τόσο σε θέματα έλλειψης προσωπικού όσο και εγκαταστάσεων και δεν δόθηκε ουσιαστικά καμιά λύση τα προηγούμενα χρόνια.

Πηγή: https://www.evros-news.gr