Αντίστροφη μέτρηση για το 5ο Φεστιβάλ VIA EGNATIA στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης! Όλες οι λεπτομέρειες…

Από τις 29 Νοεμβρίου έως την 1 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του 5ου Φεστιβάλ «Via Egnatia» στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης. Πιο αναλυτικά:

Η αυλαία των φετινών εκδηλώσεων θα ανοίξει με τα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Διαδρομή και σημαντικοί σταθμοί της αρχαίας Εγνατίας Οδού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης» και την παρουσίαση του ημερολογίου – λευκώματος «VIA EGNATIA 2020», την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 19:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Μαξιμιανούπολης – Μοσυνούπολης.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Via Egnatia 2019 στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, θα κορυφωθεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, με το λαϊκό αγώνα δρόμου εντός πόλης 5 χλμ. «RODOPI RUN 2019», με σημείο εκκίνησης το Πάρκο της Περιφέρειας ΑΜΘ. Ώρα Διεξαγωγής του αγώνα: 11:30 

Δηλώσεις συμμετοχής στον αγώνα δρόμου «RODOPI RUN 2019», υποβάλλονται ηλεκτρονικά, επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο: http://bit.ly/ΔΗΛΩΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_RUN