Volley League: Δηλώσεις Ανδραβίζου και Παπάζογλου μαζί με Μουνιόθ-Ασπιώτη μετά το ΟΣΦΠ-Εθνικός

Ο Γιώργος Ανδραβίζος και ο Μάριος Παππάζογλου μίλησαν από την πλευρά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα των Εβριτών με 3-0 από τον Ολυμπιακό, για λογαριασμό του οποίου μίλησαν ο προπονητής Μουνιόθ και ο διαγώνιος Ασπιώτης.

Ο προπονητής του Εθνικού Γιώργος Ανδραβίζος είπε: «Η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού ήταν καλύτερη από την δική μας. Ξέραμε πως θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά παλέψαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε αλλά μόνο κέρδος είχαμε από αυτό το ματς. Αποτελούμαστε από νεαρούς παίκτες και αυτά τα ματς φτιάχνουν τον χαρακτήρα τους. Ευχαριστώ τα παιδιά για την προσπάθεια και καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό».

Ο νεαρός πασαδόρος του Εθνικού Μάριος Παπάζογλου δήλωσε: «Ξέραμε πως θα είχαμε μεγάλη δοκιμασία. Ηρθαμε για να κάνουμε το καλό δυνατό. Πράγματι είμαστε άπειρη ομάδα αλλά στο 2ο και στο 3ο σετ το παλέψαμε και πιστεύω πως ήμασταν ανταγωνιστικοί και καλοί. Κρατάμε την εμπειρία και συνεχίζουμε το δύσκολο έργο μας».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μπενίτεθ Μουνιόθ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Ηταν μία ευκαιρία να πάρουν χρόνο οι αθλητές που δεν έχουν πολλές συμμετοχές στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση τους και την σοβαρότητα τους. Απέδειξαν πως κάνουν σκληρή δουλειά καθημερινά και εκμεταλεύτηκαν την ευκαιρία που τους δόθηκε. Είναι πολύ καλό για κάθε προπονητή να έχει 14 ετοιμοπόλεμους παίκτες μέσα στη σεζόν και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πράγματι έρχονται πιο δύσκολοι αγώνες και είναι απαραίτητοι όλοι οι αθλητές του ρόστερ».

Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού Άκης Ασπιώτης δήλωσε από την πλευρά του: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και οι 14 παίκτες για να βοηθήσουμε ανα πάσα στιγμή. Δεν δείξαμε χαλάρωση. Θέλαμε να δείξουμε στον προπονητή μας πως είμαστε έτοιμοι. Εχουμε μπροστά μας δύσκολο αγώνα με τον Ηρακλή και συγκεντρωνόμαστε για να παίξουμε εκεί».