Βγήκαν «μαχαίρια» στη Γ.Σ. του Εθνικού Αλεξανδρούπολης! Τα αποτελέσματα των εκλογών και το παρασκήνιο…

Πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Επιμελητήριο Έβρου η Γενική Συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία στην ουσία εξελίχθηκε σε μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη Εθνικού και την διοίκηση του ΤΑΑ.

Η πρόεδρος του τελευταίου Χρύσα Λουπασάκη παραβρέθηκε στην Γ.Σ. και παίρνοντας τον λόγο υποστήριξε ότι δεν την αναγνωρίζει, χαρακτηρίζοντάς την παράνομη και υποστηρίζοντας ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για να ακυρώσει το όποιο αποτέλεσμά της. Ως γνωστόν, ως θέματά της Γενικής Συνέλευσης στην ημερήσια διάταξη ήταν οι εκλογές για ένα μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής (ουσιαστικά στην θέση της Λουπασάκη που παραιτήθηκε για να αναλάβει το ΤΑΑ) και η εγκριση ενός συμφώνου συνεργασίας του Ερασιτέχνη με το ΤΑΑ από τη νέα σεζον.

Η Λουπασάκη υποστήριξε πως βάσει καταστατικού έπρεπε η προκήρυξη των εκλογών να αφορά όχι μόνο ένα μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής αλλά και δύο αναπληρωματικά, ενώ σε σχέση με το κείμενο συνεργασίας του Ερασιτέχνη με το ΤΑΑ από τη νέα σεζόν ζήτησε να ελέγξουν το κείμενο οι νομικοί εκπρόσωποι και να εξηγήσουν τι σημαίνει, ενώ ως προς το ότι θα δεσμεύει την μελλοντικη διοίκηση του ΤΑΑ αναρωτήθηκε αν θα υπάρχει ΤΑΑ καθώς απαραίτητη προϋποθεση ειναι να στεφθεί από αγωνιστική επιτυχία η φετινή προσπάθεια και να παραμείνει η ομάδα στη Volley League.

Κατόπιν αυτών η Λουπασάκη αποχώρησε χωρίς να παραμείνει στην συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία παραβρέθηκαν περίπου 40 άτομα αλλά αίσθηση προκάλεσε ότι απουσίαζαν όλοι ανεξαιρέτως οι πρόεδροι και τα στελέχη των ΤΑΑ τω προηγούμενων ετών.

Το κείμενο συνεργασιας Ερασιτέχνη – ΤΑΑ εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία δια ανάρτησης χειρών, αφού στα δάχτυλα του ενός χεριού μετρήθηκαν τα “όχι” και τα “λευκά”, ενώ στις κάλπες που στήθηκαν για την κάλυψη της κενής θέσης στην Εξελεγκτική Επιτροπή, ο Νίκος Πενίδης που προέρχεται από το τμήμα μπάσκετ έλαβε 19 ψήφους και εξελέγη έναντι 10 που έλαβε ο Τάσος Τοκαμάνης, που προέρχεται από τον χώρο της πετοσφαίρισης.

Πλέον το εξδιαφέρον εστιάζεται στην επόμενη ημέρα και αν πράγματι η Λουπασάκη θα προσφύγει δικαστικά για την ακύρωση της Γενικής Συνέλευσης, κάτι που θα σημαίνει και τυπικά ότι οι δύο διοικήσεις του «ενιαίου» Εθνικού βρίσκονται στα «μαχαίρια»…