Τεράστιος στο ντεμπούτο του ο Τσιλιγγίρης κράτησε όρθιο μέσα στο ΟΑΚΑ τον Άρη και έπιασε στη βαθμολογία την Ξάνθη

Με ονειρική εμφάνιση και τεράστια απόκρουση στις καθυστερήσεις ο 19χρονος Ξανθιώτης Τόλης Τσιλιγγίρης κατάφερε να κρατήσει όριο τον Αρη μέσα στο ΟΑΚΑ, στο ντεμπούτο του ως βασικός στην Super League.

Είδε μόλις μια φορά την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του και αυτή σε εκτέλεση πέναλτι του Μάνταλου που αμφισβητήθηκε έντονα και υποδείχθηκε μετά από έλεγχο του διαιτητή στο VAR. Ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ και πλέον έπιασε στην 4η θέση της βαθμολογίας τον ΟΦΗ και την Ξάνθη.

Ο νεαρός πορτιέρο του Άρη αγωνίστηκε για 2η φορά στην Super League και πρωτη φορά σαν βασικός όποτε χρειάστηκε και μένει να φανέι εαν ο προπονητής του θα τον εμπιστευτεί ξανά ως βασικό στον επόμενο αγώνα με την Λαμία ή θα επαναφέρει τον Έμαν που επανέρχεται από την τιμωρία του αφού ακόμα ο Κουέστα δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως.

Για την ιστορία ο καλύτερος Άρης προηγήθηκε στο 64′ με τον Λάρσον ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 53′ λόγω της κόκκινης του Ιντέγε σε εκτός φάσης πάτημα πάνω στον Μανταλο. Στο 78′ ο Ευαγγέλου έδωσε αυστηρό πέναλτι νέσω VAR πάνω στον Σιμόες, σε φάση που όπως φαλινεται ο Ρόουζ βρίσκει καθαρά την μπάλα πρώτα με τον Μάνταλο να ξεγελά τον Τσιλιγγιρη και από την ασπρη βούλα να γραφει το τελικό 1-1.