Οι σημερινοί αγώνες των ομάδων μπάσκετ της Θράκης στα εθνικά πρωταθλήματα (LIVE ThrakiSportS)

Μετά από διακοπή μιας εβδομάδας λόγω της 17ης Νοεμβρίου, ξαναρχίζουν σήμερα τα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης της Α2 Γυναικών και της Γ’ Εθνικής Ανδρών, ενώ συνεχίζεται και αυτό της Β’ Εθνικής που δεν διεκόπη την περασμένη εβδομάδα αλλά απλά μεταφέρθηκε μια μέρα πριν.

Στις γυναίκες και στο πρώτο χρονικό παιχνίδι, η Ασπίδα Ξάνθης διεκδικεί την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στην ισχυρότατη ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, άλλοτε κραταιά δύναμη, καθώς ήταν η ομάδα που είχε σπάσει δυο δεκαετίες πριν την πρωτοκαθεδρία του Σπόρτινγκ. Η αναμέτρηση ξεκινά στη μία το μεσημέρι στο κλειστό του Ευμοίρου. Όλο το πρόγραμμα της αγωνιστικής και οι διαιτητές με ένα κλικ ΕΔΩ.

Στους άνδρες για την Β’ Εθνική ο ΓΑΣ Κομοτηνή ταξιδεύει στα Γρεβενά όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Πρωτέα, σε αναμέτρηση που θα ξεκινήσει ωστόσο στις τέσσερις το απόγευμα, μια ώρα νωρίτερα από την συνηθισμένη ώρα έναρξης των αναμετρήσεων της Κατηγορίας. Συνοπτικά όλο το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής για τον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής Ανδρών και οι ορισμοί των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Τέλος, στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής ο πρωτοπόρος Λεύκιππος Ξάνθης έχει ρεπό ενώ η Ασπίδα Ξάνθης δοκιμάζεται εκτός έδρας, αφού αντιμετωπίζει στη Μίκρα τον Μέγα Αλέξανδρο. Μάλιστα, η αναμετρηση αυτή ξεκινά στις 17:00 και όχι μια ώρα αργότερα, όπως τα περισσότερα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της κατηγοριας. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής και οι ορισμοι των διαιτητών με ένα κλικ ΕΔΩ.