Γ’ Εθνική: Ισοπαλία σαν ήττα για τον Ηρακλή Ζυγού κόντρα στην Πέρνη

Δεν τα κατάφερε ο Ηρακλής Ζυγού στο γήπεδο Γενησέας να επικρατήσει του Κεραυνού Πέρνης μένοντας στην λευκή ισοπαλία, αποτέλεσμα που ήταν δίκαιο, δεν συνέφερε όμως τους Ξανθιώτες που βλεπουν τα πράγματα να δυσκολεύουν μενοντας στο -6 από την ζώνη του υποβιβασμού και από τους Καβαλιώτες.

Ο Ηρακλής έχασε την μεγάλη ευκαιρία του στο ξεκινημα, αλλά στο 3′ το σουτ του Μολώνη απέναντι από τον Δεληγιάννη ήταν αστοχο. Οι Καβαλιώτες είχαν ένα καλό σουτ στο 13′ με τον Μενίκου που μπλοκαρε ο Μανιάς. Λίγο πριν το ημίχρονο ο ξανθιώτης επιθετικός Αλέξης Μελισσόπουλος απείλησε δυο φορές, αλλά σταθηκε ατυχος, μια στο 44′ όταν το σουτ του έδιωξε ο Μανιάς και λίγο πριν ο Κεφαλάς στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια όταν έστειλε την μπαλα αουτ από πλάγια θέση.

Το δέυτερο ημίχρονο ήταν ακόμα πιο φτωχό σε φάσεις με τον Ηρακλή στο 68′ να έχει μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πανταζίδη αναγκάζοντας τον Κοζανίτη πρωην πορτιέρο του Κοσμίου σε δύσκολη απέκρουση. Το μηδεν δεν άλλαξε και πλέον τα πραγματα δυσκολεύον για τον Ζυγό που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την δυνατή Δόξα Κάτω Καμήλας Σερρών, ενω η Πέρνη φιλοξενεί τον Πανδραμαϊκό.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Κεφαλάς της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Τσακίρη και Κουβαλάκη της ΕΠΣ Δράμας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ (Δημητριάδης): Μανιάς, Μολώνης, Ανδρέου. Τιφτίκης, Κιουμουρτζής, Δογανίδης (81′ Τενεκές), Δημητριάδης (89′ Αν. Παπαδόπουλος), Πανέρης (58′ Βαφειάδης), Πιλτικάκης, Χασιώτης, Κυρ. Κωφίδης (67΄Πανταζίδης)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ (Μαλαματάς): Δεληγιάννης, Μπαντάνης, Μαλαμίδης, Λ. Παπαδόπουλος, Τζιβανόπουλος (67′ Χατζηκυριάκου) , Λάσπατζης, Κυριακόπουλος (87′ Τσουμάνης), Τσάκωνας, Αλ. Μελισσόπουλος, Μενίκου (81′ Κλοκίδης), Γκουτσίδης